ΑΘΗΝΑ
19:22
|
04.05.2024
Βίντεο της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ελλάδα δείχνει διπλωμάτη να βγάζει πουκάμισο και να αποκαλύπτει τη φανέλα της εθνικής Ελλάδας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο παροξυσμός που επικρατεί τις τελευταίες μέρες με την αγορά εισιτηρίων για την αποψινή αναμέτρηση της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ με την Τουρκία στις 21.00 το βράδυ σπάνια βρίσκει ταίρι. Ο αποψινός αγώνας δεν προκάλεσε μόνο το ζωηρό ενδιαφέρον των Ελλήνων φιλάθλων για την εξασφάλιση εισιτηρίου στον αποψινό αγώνα αλλά και ένα ασυνήθιστο (και διόλου…διπλωματικό, από μία άποψη) βίντεο της αμερικανικής πρεσβείας στην Ελλάδα με τον τίτλο «Πάμε Ελλάς».

Στο βίντεο ένας Αμερικανός (πιθανώς ελληνικής καταγωγής) διπλωμάτης μπαίνει σε αίθουσα της πρεσβείας και ακούει από γυναίκα συνάδελφό του πως θα πρέπει λόγω επαγγελματικής ιδιότητας να κρατά πάντα αποστάσεις και ισορροπίες.

Δίχως να πει λέξη, βγάζει γραβάτα και πουκάμισο και οδεύει προς την πόρτα αποκαλύπτοντας φανέλα της εθνικής Ελλάδας μπάσκετ με το…νούμερο 34.

Η ανταπόκριση των φιλάθλων και των αφοσιωμένων υποστηρικτών της «επίσημης αγαπημένης» για την τρίτη και τελευταία ημέρα του τουρνουά AEGEAN Ακρόπολις είναι εντυπωσιακή. Ως το βράδυ της Πέμπτης είχαν μείνει απούλητα μερικές εκατοντάδες εισιτήρια για τον αποψινό αγώνα στο ΟΑΚΑ με την αναμέτρηση της Εθνικής Ανδρών απέναντι στην Τουρκία (21:00).

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Boeing mafia;

Δύσκολα μπορεί κανείς να πιστέψει πως είναι σύμπτωση ο δεύτερος θάνατος πληροφοριοδότη της Boeing.
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Σαντίκ Καν επανεξελέγη δήμαρχος του Λονδίνου για τρίτη θητεία

Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε «πλήρη πείνα», λέει η επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ

Η 15η Σύνοδος Κορυφής του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας ξεκινά στη Γκάμπια

Disiecta Membra #11: Από τον ζιγκολό στον incel, μια διαδρομή με αυτοκίνητα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα