ΑΘΗΝΑ
16:30
|
06.05.2024
Το διάσημο μοντέλο των 90s μιλά για την παραμόρφωσή της και εξομολογείται: «Προσπαθώ να με αγαπήσω όπως είμαι».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το περιοδικό «βίβλος της μόδας» Vogue δεν ξεχνά τα μοντέλα της δεκαετίας του ’90 που άλλαξαν και καθόρισαν πολλά στις πασαρέλες για τις μελλοντικές γενιές. Ένα από τα τοπ κορίτσια εκείνης της εποχής και σήμερα κυρία ετών 57 είναι η Λίντα Εβαντζελίστα, η οποία ποζάρει ξανά στο εξώφυλλο του περιοδικού για το τεύχος του Σεπτεμβρίου.

Η Εβαντζελίστα είναι μια γυναίκα που βίωσε στο πετσί τη ματαιοδοξία της νεότητας μετά την αισθητική επέμβαση που πήγε… πολύ λάθος και την παραμόρφωσε κυριολεκτικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη British Vogue (@britishvogue)

Το πρώην μοντέλο παραδέχεται ότι η φωτογραφία στο εξώφυλλο και οι υπόλοιπες εντός των σελίδων της Vogue δεν έχουν καμία σχέση με το πρόσωπό της σήμερα. Για τις ανάγκες της φωτογράφισης χρησιμοποιήθηκαν ταινίες για να τραβηχτούν όλα τα χαρακτηριστικά του προσώπου και να καλυφθούν τα προβλήματα που άφησε πίσω της η επέμβαση. «Αυτό δεν είναι το πηγούνι και ο λαιμός μου πραγματικά. Δεν μπορώ να κυκλοφορώ παντού με ταινίες», είπε η Εβαντζελίστα και πρόσθεσε: «Προσπαθώ να με αγαπήσω όπως είμαι. Αλλά, πάντα πίστευα ότι είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε φαντασιώσεις. Δημιουργούμε όνειρα. Νομίζω ότι αυτό επιτρέπεται. Επίσης, όλες οι ανασφάλειές μου καλύπτονται με αυτές τις φωτογραφίες, ώστε να μπορώ να κάνω αυτό που αγαπώ».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη British Vogue (@britishvogue)

Η παραμόρφωση της Λίντα Εβαντζελίστα συνέβη πριν από περίπου έναν χρόνο. Τότε υποβλήθηκε σε δύο διορθωτικές επεμβάσεις λιποαναρρόφησης. «Έχω τομές σε όλο μου το σώμα. Έχω κάνει ράμματα, έχω φορέσει ενδύματα συμπίεσης κάτω από το πηγούνι μου, όλο μου το σώμα ήταν σφιχτά δεμένο για οχτώ εβδομάδες, τίποτα δεν βοήθησε», εξομολογείται στο περιοδικό υπογραμμίζοντας ότι στο ζενίθ της απόγνωσής της, σταμάτησε να τρώει. «Αν ήξερα ότι οι παρενέργειες μπορεί να περιλαμβάνουν το να χάσεις τα μέσα επιβίωσης και ότι θα καταλήξεις τόσο καταθλιπτικός που θα μισείς τον εαυτό σου… δεν θα είχα πάρει αυτό το ρίσκο», παραδέχεται.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη British Vogue (@britishvogue)

«Έχω θεραπευτεί ψυχολογικά; Απολύτως όχι», λέει το πρώην μοντέλο και δηλώνει πως ακόμη δεν μπορεί να κοιτάξει τον καθρέφτη, ούτε να αγγίξει οποιοσδήποτε το σώμα της. «Αλλά είμαι τόσο ευγνώμων για την υποστήριξη των φίλων μου και της βιομηχανίας», καταλήγει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη British Vogue (@britishvogue)

Για τα χρόνια που μεσουρανούσε στις πασαρέλες δίπλα στη Ναόμι Κάμπελ, την Κρίστι Τέρλινγκτον και στη συνέχεια τη Σίντι Κρόφορντ και την Κλόντια Σίφερ είπε: «Δουλεύαμε σκληρά. Ήμουν νέα. Μπορούσες να βγεις, να φας τηγανητό φαγητό, να πιεις σαμπάνια, να κοιμηθείς στις 03:00 και να ξυπνήσεις στις 05:00». «Μου προσφέρθηκαν ναρκωτικά, αλλά ποτέ δεν τα άγγιξα. Δεν λέω ότι ήμουν άγγελος… αλλά έτρεμα τα ναρκωτικά», είπε η 57χρονη σήμερα Λίντα Εβαντζελίστα.   

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ρώσος αξιωματούχος: Ο χειρισμός των Ουκρανών προσφύγων από την ΕΕ θα οδηγήσει σε νέα κρίση

Φρίντριχ Μερτς: Το CDU είναι εδώ και θα αναλάβει κυβερνητικά καθήκοντα

Βέλγιο: Κινητοποιήσεις στο Πανεπιστήμιο της Γάνδης υπέρ της Παλαιστίνης

Ρωσία: Η Κρατική Δούμα απαγορεύει σε ξένους πράκτορες να είναι υποψήφιοι στις εκλογές

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα