ΑΘΗΝΑ
13:57
|
17.05.2024
Η 55χρονη αρχηγός των Ιταλών ακροδεξιών άναψε νέες φωτιές με δύο αναρτήσεις στο Τουίτερ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Έντονες αντιδράσεις στην ιταλική πολιτική σκηνή προκαλεί νέο βιντεοσκοπημένο μήνυμα της 55χρονης αρχηγού των ακροδεξιών «Αδελφών της Ιταλίας» Τζόρτζια Μελόνι, καθώς επίσης και  μία ανάρτηση του κόμματος αυτού στο Τουίτερ.

Ειδικότερα, η Τζόρζια Μελόνι αναφερόμενη στην ανάγκη να στηριχθεί η δυνατότητα άθλησης των νέων, συμπεριέλαβε την ανορεξία, τη βουλιμία και τις αυτοκαταστροφικές τάσεις στις «συμπεριφορές που δεν σέβονται τους κανόνες της κοινωνίας». Η Τζόρτζια Μελόνι, αρχικά, υπερασπίσθηκε τη θέση και την όλη της προσέγγιση επιμένοντας ότι είχε ως σημείο αναφοράς την υγεία των νέων, αλλά τα Αδέλφια της Ιταλίας αποφάσισαν, τελικά, να σβήσουν το συγκεκριμένο «tweet».

Η δήλωσή της προκάλεσε την έντονη αντίδραση του γραμματέα του ιταλικού κεντροαριστερού «Δημοκρατικού Κόμματος», Ενρίκο Λέτα, ενώ και ο βουλευτής των «Δημοκρατικών», Φιλίπο Σένσι, πρόσθεσε ότι «με το να χαρακτηρίζεις “ανάρμοστες συμπεριφορές” την ανορεξία και τη βουλιμία, δείχνεις ότι δεν διαθέτεις ούτε ίχνος ντροπής».  

Επιπλέον η Πάολα Μπολντρίνι, αντιπρόεδρος της επιτροπής θεμάτων υγείας της ιταλικής Γερουσίας, σχολίασε: «Το να μπερδεύει κανείς ασθένειες όπως η ανορεξία με τις συμμορίες νέων και την εξάρτηση από τυχερά παιχνίδια, μας αφήνει πραγματικά άναυδους. Σημαίνει ότι δεν σέβεται τους νέους ανθρώπους αλλά αντιθέτως, τους προσβάλλει».

Όμως αυτή δεν ήταν η μόνη ανάρτηση που έβαλε φωτιές στο ιταλικό Τουίτερ καθώς προηγήθηκε και άλλο ένα βίντεο της Μελόνι που έδειχνε τον βιντεοσκοπημένο βιασμό μίας λευκής γυναίκας από την Ουκρανία να βιάζεται σε δρόμο ιταλικής πόλης από μετανάστη από την Γουινέα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νέα Αριστερά: Παράγοντας αποσταθεροποίησης στα Βαλκάνια ο Μητσοτάκης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή λόγω του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας

Παρβοϊός: Νοσηλεύεται παιδί στο Ωνάσειο με μυοκαρδίτιδα

Ενισχύσεις στη Νέα Καληδονία λόγω των ταραχών-Ανάμειξη του Μπακού «βλέπει» το Παρίσι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα