ΑΘΗΝΑ
22:49
|
05.05.2024
Μετά τον σάλο που ξεσήκωσε η δημοσιοποίηση βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν τρεις αστυνομικοί στο Αρκάνσας των ΗΠΑ, μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την δημοσιοποίηση βίντεο που τους εμφανίζει να ξυλοκοπούν έναν συλληφθέντα σε πάρκινγκ καταστήματος.

Ο σερίφης της κομητείας Κρόφορντ, Τζίμι Νταμάντε, εξέδωσε ανακοίνωση το βράδυ της Κυριακής, δηλώνοντας ότι οι αστυνομικοί θα τεθούν σε διαθεσιμότητα για όσο διαρκέσει η έρευνα της αστυνομία της πολιτείας του Αρκάνσας για το περιστατικό και η εσωτερική έρευνα του γραφείου του σερίφη.

«Θεωρώ όλους τους υπαλλήλους μου υπεύθυνους για τις ενέργειές τους και θα λάβω τα κατάλληλα μέτρα σε αυτό το θέμα», είπε ο Νταμάντε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το συμβάν αφορούσε σε κλήση της αστυνομίας να επέμβει, σε περιστατικό απειλής από άγνωστο άνδρα εναντίον υπαλλήλου καταστήματος το πρωί της Κυριακής.

Οι αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι στην προσπάθειά τους να τον αντιμετωπίσουν δέχθηκαν επίθεση με τον άνδρα να ρίχνει έναν από αυτούς στο έδαφος και να τον γρονθοκοπεί.

Στο βίντεο, οι τρεις αστυνομικοί φαίνονται πάνω από τον ύποπτο, να τον χτυπούν με γροθιές. Ένας από αυτούς εμφανίζεται να τον χτυπάει επανειλημμένα και βάναυσα και χτυπά το κεφάλι του στο τσιμέντο πολλές φορές. Ένας άλλος αστυνομικός φαίνεται να κλωτσάει επανειλημμένα το κάτω μέρος του σώματος του, ενώ ένας τρίτος αστυνομικός τον κρατά ακινητοποιημένο.

Ο 27χρονος άνδρας συνελήφθη και μεταφέρθηκε αρχικά σε τοπικό νοσοκομείο και στη συνέχεια στις φυλακές της κομητείας. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για τρομοκρατική απειλή, αντίσταση στη σύλληψη και άλλες κατηγορίες για επίθεση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε ο Αντώνης Τουρκογιώργης στα 73 του χρόνια

Ιουλιανό και Γρηγοριανό ημερολόγιο: Μια ιστορία, δύο φορές… Πάσχα

Οι ψηφοφόροι του Παναμά θα εκλέξουν νέο πρόεδρο

Νεκρή ανασύρθηκε η γυναίκα που έπεσε με αυτοκίνητο στο λιμάνι της Πάτρας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα