ΑΘΗΝΑ
23:54
|
17.05.2024
«Θα ήταν η τέλεια αρχή για μια νέα ταινία Austin Powers», σχολίασε η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, Μαρία Ζαχάροβα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η υποψήφια για την πρωθυπουργία του Ηνωμένου Βασιλείου Λιζ Τρας δήλωσε ότι αισθάνεται «έτοιμη» να εκτοξεύσει πυρηνικά όπλα, υποστηρίζοντας ότι η λήψη της απόφασης για την χρήση πυρηνικών είναι «σημαντικό καθήκον του πρωθυπουργού».

Η Τρας, η οποία σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό ιστότοπο Politico βρίσκεται 26 μονάδες μπροστά από τον Ρίσι Σουνάκ, τον πλουσιότερο πολιτικό της Βρετανίας που είναι επίσης υποψήφιος για την πρωθυπουργία της χώρας, δεν διευκρίνισε σε ποια περίπτωση σκοπεύει να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα, ωστόσο δεσμεύτηκε επίσης να αυξήσει τις στρατιωτικές δαπάνες του Ηνωμένου Βασιλείου κατά 3% του ΑΕΠ μέχρι το τέλος της δεκαετίας.

Η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, Μαρία Ζαχάροβα, σε ανάρτησή της στο κανάλι της στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Telegram, σχολίασε ότι «το φαβορί για την πρωθυπουργεία του βασιλείου, η οποία δήλωσε έτοιμη να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα εάν χρειαστεί, θα ήταν η τέλεια αρχή για μια νέα ταινία Austin Powers», αναφερόμενη στις δημοφιλείς κωμικές ταινίες με τις εξωφρενικές πλοκές.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε Ιταλός δημοσιογράφος από το Σύνδρομο των Βαλκανίων

Ξεκινά αύριο το συνέδριο για το υπαρξιακό πρόβλημα της Ελλάδας

Κατεδάφισαν στο Κίεβο ναό της Ουκρανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας

Στον ΑΡΚΤΟΥΡΟ η ορφανή αρκουδίτσα Μάρθα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα