ΑΘΗΝΑ
12:03
|
02.05.2024
Όπως και στις δύο προηγούμενες φάσεις, οι επιταγές αναμένεται να δοθούν μέσα σε λίγες μόλις ώρες.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σήμερα το μεσημέρι, σύμφωνα με τον έως τώρα προγραμματισμό, ανοίγει και πάλι η πλατφόρμα αιτήσεων για τα voucher του North Evia-Samos Pass για τον Σεπτέμβριο.

Παρότι η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοιχτή για αιτήσεις έως και Τετάρτη 31 Αυγούστου, αναμένεται -όπως και στις δύο προηγούμενες φάσεις – οι επιταγές να δοθούν μέσα σε λίγες μόλις ώρες.

Στην τρίτη φάση της δράσης, η κάθε κάρτα χρηματοδοτεί τον δικαιούχο με 150 ευρώ για διακοπές στη Βόρεια Εύβοια ή με 300 ευρώ για διακοπές στη Σάμο, τον μήνα Σεπτέμβριο, για δαπάνες διαμονής, εστίασης και τοπικών μεταφορών στις παραπάνω πληγείσες περιοχές. Συνολικά, μέσω της πλατφόρμας https://vouchers.gov.gr θα διατεθούν περισσότερες κάρτες από ό,τι προβλεπόταν αρχικά, καθώς θα προστεθούν σε αυτές και όσες δεν χρησιμοποιήθηκαν από τους δικαιούχους κατά τον μήνα Ιούλιο.

Για τον μήνα Σεπτέμβριο, θα είναι προς διάθεση περισσότερες από 9.400 κάρτες των 150 ευρώ για τη Βόρεια Εύβοια και περισσότερες από 4.400 κάρτες των 300 ευρώ για τη Σάμο. Αθροιστικά, για τον μήνα Σεπτέμβριο, το ποσό προς αξιοποίηση μέσα από τις κάρτες του North Evia-Samos Pass διαμορφώνεται στα 2,76 εκατ. ευρώ.

Δικαιούχοι όλοι οι πολίτες, ανεξάρτητα από το εισόδημά τους.

Ωστόσο, θα πρέπει να είναι φορολογικοί κάτοικοι Ελλάδος σύμφωνα με τη φορολογική δήλωση του φορολογικού έτους 2020 και να μην είναι δικαιούχοι – ωφελούμενοι στο πλαίσιο:

  • του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού περιόδου 2021-2022,
  • του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού της Δ.Υ.Π.Α. 2022 και της δράσης «Τουρισμός για όλους» του Υπουργείου Τουρισμού ή
  • συναφούς παροχής από οποιονδήποτε άλλο φορέα για την ίδια χρονική περίοδο.

Aμέσως μετά θα υπάρξει και η τέταρτη φάση του προγράμματος για διακοπές μέχρι 31/10/2022.

Θα διατεθούν 2.000 κάρτες των 150 ευρώ για βόρεια Εύβοια και 1.000 κάρτες των 300 ευρώ για Σάμο. Αιτήσεις θα γίνουν από 26/09/2022 έως 10/10/2022.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Έρευνα κατά του IDF για δολοφονίες παιδιών στη Δυτική Όχθη

Φονικές καταιγίδες στη νότια Βραζιλία, 10 επιβεβαιωμένοι νεκροί

Αποφυλάκιζεται ο Νίκος Μιχαλολιάκος

Ανάληψη ευθύνης για παρέμβαση σε εκδήλωση με ομιλητή τον Χρυσοχοΐδη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα