ΑΘΗΝΑ
12:12
|
09.05.2024
Οι επαφές που θα έχει στην Αθήνα θα έχουν ως επίκεντρο τις προσπάθειες για τη μείωση των εκπομπών άνθρακα στις θαλάσσιες μεταφορές.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στην Αθήνα έρχεται στις 28-29 Αυγούστου για συναντήσεις με Έλληνες κυβερνητικούς αξιωματούχους ο ειδικός απεσταλμένος της κυβέρνησης του Προέδρου Τζο Μπάιντεν για το Κλίμα, Τζον Κέρι.

Σε σχετική ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ αναφέρεται πως οι συζητήσεις που  θα έχει ο Τζον Κέρι στην Αθήνα θα επικεντρωθούν στις προσπάθειες για τη μείωση των εκπομπών άνθρακα στις θαλάσσιες μεταφορές και στη δυναμική που αναπτύσσεται γύρω από τη Διεθνή Διάσκεψη «Our Ocean Conference», που θα φιλοξενήσει η Ελλάδα.

Το ταξίδι του Τζον Κέρι θα συνεχιστεί στο Μπαλί της Ινδονησίας, όπου θα συμμετάσχει στην Υπουργική Σύνοδο των G20 για το κλίμα και το περιβάλλον.

Μετά θα επισκεφτεί το Βιετνάμ για να συναντηθεί με κυβερνητικούς αξιωματούχους, εκπροσώπους Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και επιχειρηματικά στελέχη με στόχο τη διαμόρφωση συναίνεσης γύρω από βασικές ενέργειες για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης και την επιτάχυνση της μετάβασης σε μια οικονομία καθαρής ενέργειας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

12 τραγούδια για την Παλαιστίνη

Το μήνυμα για τερματισμό του πολέμου στη Γάζα και λευτεριά στην Παλαιστίνη προσπαθούν να περάσουν μέσα από τη μουσική 12 γνωστοί καλλιτέχνες.
ΣΥΝΑΦΗ

Ιρλανδία: Το Trinity College κόβει σχέσεις με ισραηλινές εταιρίες κατόπιν πιέσεων

Γερμανία: «Αντισημίτες» οι ακαδημαϊκοί που τάσσονται υπέρ των φοιτητών

Συνεχίζεται το σφυροκόπημα στη Ράφα- Εκατοντάδες χιλιάδες προσπαθούν να διαφύγουν

Τουρκία: Νεαρός αστροναύτης ετοιμάζεται για διαστημική αποστολή

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα