ΑΘΗΝΑ
15:47
|
26.04.2024
Να συνδράμει στην προσπάθεια αποτροπής της εκκένωσης της δομής φιλοξενίας του Ελαιώνα καλεί κάθε αλληλέγγυο άτομο η συλλογικότητα Solidarity with Migrants την Δευτέρα 30 Αυγούστου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Να συνδράμει στην προσπάθεια αποτροπής της εκκένωσης της δομής φιλοξενίας του Ελαιώνα καλεί κάθε αλληλέγγυο άτομο η συλλογικότητα Solidarity with Migrants την Δευτέρα 30 Αυγούστου, προκειμένου να μην επιτραπεί ο βίαιος εκτοπισμός των μεταναστών και μεταναστριών που διαμένουν στον χώρο. 

«Σύμφωνα με πληροφορίες, η 30η Αυγούστου θα είναι η μέρα εκκένωσης. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να παρευρεθούμε στο camp από το βράδυ της προηγούμενης (29/8) και να βοηθήσουμε τις μετανάστ(ρι)ες στην αποτροπή. Πέρα από την πολιτική στήριξη, καλούμε όλα τα αλληλέγγυα άτομα και συλλογικότητες να συμμετάσχουν στον αγώνα ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ. Αυτό από το οποίο θα κριθεί η έκβαση του αγώνα είναι η ενεργή συμμετοχή στο μπλοκάρισμα της εκκένωσης» σημειώνει η συλλογικότητα σε ανάρτησή της στο Facebook. 

«Στηρίζουμε τον αγώνα των κατοίκων του Ελαιώνα ενάντια στον εκτοπισμό τους, παλεύουμε με κοινούς αγώνες ντόπιων-μεταναστριών για ανοιχτά σύνορα και νομιμοποίηση όλων, αξιοπρεπή στέγαση, εργασιακά δικαιώματα και υγειονομική περίθαλψη μέσα στις πόλεις. Η βίαιη εκκένωση του camp του Ελαιώνα από την κυβέρνηση της ΝΔ, το Υπουργείο και τον Δήμο Αθηναίων θα αποτραπεί!» καταλήγει η ανακοίνωση, καλώντας την κοινωνία των πολιτών να μπλοκάρει την βίαιη έξωση των μεταναστών και το κλείσιμο της δομής του Ελαιώνα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Από τις ΗΠΑ στο Παρίσι: Φοιτητές απέκλεισαν πανεπιστήμιο σε αλληλεγγύη στη Παλαιστίνη

Ρέθυμνο: Εισβολή της αστυνομίας σε σπίτι φοιτητών

ΗΠΑ: Νεκρός 53χρονος Αφροαμερικανός από λαβή αστυνομικού- «Δεν μπορώ να αναπνεύσω»

Ουκρανία: Συνελήφθη ο υπουργός Γεωργίας για υπόθεση διαφθοράς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα