ΑΘΗΝΑ
17:03
|
26.04.2024
36χρονη από το Μπαγκλαντές, μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στη μέση του δρόμου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Θύμα ενός άγριου εγκλήματος έπεσε μία γυναίκα από το Μπαγκλαντές χθες Κυριακή στην Κυψέλη.

Γύρω στις 3 το μεσημέρι, στη μέση του δρόμου, ένας 40χρονος φέρεται να της κατάφερε πολλαπλά τραύματα με αιχμηρό αντικείμενο. Περαστικοί άκουσαν τις φωνές της, και ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον φερόμενο ως δράστη, μετά από υπόδειξη του συζύγου του θύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να είχε προσωπικές και οικονομικές διαφορές με το ζευγάρι. Ο ίδιος, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Εφημερίδα των Συντακτών, ισχυρίζεται ότι το θύμα εδώ και δύο χρόνια του υποσχόταν πως θα εγκαταλείψει τον σύζυγό της για να ζήσει μαζί του και πως το τελευταίο διάστημα, του ζητούσε ως αντάλλαγμα για αυτό μεγάλα χρηματικά ποσά.

Πριν τη γυναικοκτονία, πληροφορίες αναφέρουν ότι, ο δράστης είχε πάει στο σπίτι του ζευγαριού, όπου η 36χρονη φέρεται να του είπε ότι θα μείνει με τον άνδρα της. Έτσι έστησε καρτέρι έξω από την πολυκατοικία, επί της οδού Τενέδου, και όταν βγήκε καυγάδισε μαζί της και την μαχαίρωσε επανειλημμένα.

Το όπλο, σύμφωνα με το OPEN, το πέταξε σε παρακείμενο κάδο σκουπιδιών, όπου μετά την σύλληψη και υπόδειξή του το βρήκαν οι αστυνομικοί.

Η άτυχη γυναίκα κατέληξε στον Ερυθρό Σταύρο, όπου μεταφέρθηκε.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη για την θανάτωση σκύλου στη Θέρμη

ΠΟΥ: Πίνουν και καπνίζουν περισσότερα παιδιά και έφηβοι στην Ευρώπη

Ρέθυμνο: Εισβολή της αστυνομίας σε σπίτι φοιτητών

ΗΠΑ: Νεκρός 53χρονος Αφροαμερικανός από λαβή αστυνομικού- «Δεν μπορώ να αναπνεύσω»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα