ΑΘΗΝΑ
06:25
|
10.05.2024
Μόνο υλικές ζημιές στο διεθνές αεροδρόμιο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η συριακή αντιαεροπορική άμυνα αναχαίτισε μια ισραηλινή επίθεση στην πρωτεύουσα Δαμασκό και τα περίχωρά της, μετέδωσε χθες το βράδυ η κρατική τηλεόραση της Συρίας.

Λίγο νωρίτερα, σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές που επικαλείται το συριακό ειδησεογραφικό πρακτορείο SANA, ισραηλινές δυνάμεις στοχοθέτησαν με πυραύλους το διεθνές αεροδρόμιο στο Χαλέπι, προκαλώντας μόνο υλικές ζημιές.

Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο βασίζεται σε ένα τεράστιο δίκτυο πηγών στο έδαφος για τις πληροφορίες του, επιβεβαίωσε ότι υπήρξε επίθεση με τέσσερις ισραηλινούς πυραύλους.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Πέμπτη, το SANA ανέφερε ότι δύο άμαχοι τραυματίστηκαν σε μια σειρά ισραηλινών αεροπορικών επιδρομών στις δυτικές περιοχές Χάμα και Ταρτούς.

Το Ισραήλ έχει πραγματοποιήσει εκατοντάδες επιθέσεις σε στόχους εντός των ελεγχόμενων από την κυβέρνηση περιοχών της Συρίας τα τελευταία χρόνια, αλλά σπάνια αναγνωρίζει ή συζητά τέτοιες επιχειρήσεις.

Και αυτή τη φορά, ο ισραηλινός στρατός αρνήθηκε να σχολιάσει την αεροπορική επιδρομή με στόχο το αεροδρόμιο του Χαλεπίου, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων AP.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

12 τραγούδια για την Παλαιστίνη

Το μήνυμα για τερματισμό του πολέμου στη Γάζα και λευτεριά στην Παλαιστίνη προσπαθούν να περάσουν μέσα από τη μουσική 12 γνωστοί καλλιτέχνες.
ΣΥΝΑΦΗ

Ένας νεκρός και μία τραυματίας από ένοπλη επίθεση στον Βύρωνα

Ενθουσιασμός για την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision

Πεθαίνοντας μόνος σε ένα παγκάκι στην Πανόρμου…

Εργατικό δυστύχημα στην Ορεστιάδα: Νεκρός 50χρονος που καταπλακώθηκε από μηχάνημα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα