ΑΘΗΝΑ
17:33
|
29.03.2023
Αυλαία στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, έπειτα από τις θερινές διακοπές.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στο εδώλιο του ποινικού δικαστηρίου έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα, αναμένεται να βρεθεί ξανά σήμερα ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης, καθώς συνεχίζεται μετά από τις θερινές διακοπές η δίκη του για τις δυο απόπειρες και τον έναν βιασμό.

Ο γνωστός ηθοποιός εφόσον εμφανιστεί στο δικαστήριο και δεν εκπροσωπηθεί από τους δικηγόρους του, θα περάσει ελεύθερος την πόρτα της δικαστικής αίθουσας, μετά την απόφαση που είχε λάβει το δικαστήριο στις αρχές του περασμένου Ιουλίου για αντικατάστασης της προσωρινής του κράτησης με περιοριστικούς όρους.

Σήμερα, με την επανέναρξη της ακροαματικής διαδικασίας, στο βήμα του μάρτυρα αναμένεται να βρεθεί φιλικό πρόσωπο της τρίτης γυναίκας ηθοποιού που είχε καταγγείλει στη Δικαιοσύνη τον Πέτρο Φιλιππίδη για απόπειρα βιασμού της τον Ιούλιο του 2014, μέσα στο αυτοκίνητο του ηθοποιού, έπειτα από επαγγελματικό ραντεβού που είχε μαζί του.

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν καταθέσεις συγγενών καταγγελλουσών, καθώς και οι καταθέσεις του προέδρου του ΣΕΗ Σπύρου Μπιμπίλα και της συζύγου του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδας Νίνου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αποτράπηκε σχέδιο ένοπλης επίθεσης στα ΕΛΤΑ Πύργου

Νέα στοιχεία για το σχέδιο επίθεσης στο εβραϊκό εστιατόριο Gostijo

Δεύτερη σύνοδος Μπάιντεν για τη Δημοκρατία

Η Γαλλία δεν απορρίπτει μόνο το συνταξιοδοτικό, αλλά και τον Μακρόν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα