ΑΘΗΝΑ
05:09
|
19.05.2024
Εμπρησμό και απειλές καταγγέλλει ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του δήμου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νέα μεγάλη πυρκαγιά -η δεύτερη μέσα σε λίγα 24ωρα- εκδηλώθηκε τα σε άτυπη χωματερή ογκωδών αντικειμένων στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου.

Η φωτιά ξέσπασε περίπου στις 2.57 πμ σε έκταση που βρίσκεται πάνω από την Περιφερειακή Οδό, κάτω από τα κοιμητήρια Ευόσμου. Το σημείο γειτνιάζει με τον χώρο όπου είναι σταθμευμένα απορριμματοφόρα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης με 24 άνδρες, 9 οχήματα, 8 υδροφόρες της Πυροσβεστικής, 3 υδροφόρες του δήμου και 3 χωματουργικά μηχανήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά έχει οριοθετηθεί, αλλά η ατμόσφαιρα παραμένει αποπνικτική.

Πυρκαγιά στο ίδιο σημείο είχε εκδηλωθεί και την περασμένη Δευτέρα (29/8), ενώ όπως είχε αποκαλύψει το GRTimes.gr άγνωστοι απείλησαν προ ημερών πως η συγκεκριμένη χωματερή «θα πάρει φωτιά και θα… κλαίτε».

Τη σχετική καταγγελία είχε κάνει ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, Χρήστος Δεμερτζής.

«Στις 22/8 ενημερώθηκα ότι άγνωστοι που επέβαιναν σε ΙΧ όχημα, πέρασαν έξω από το συγκεκριμένο σημείο και απείλησαν τρεις δημοτικούς υπαλλήλους. Όπως με πληροφόρησαν, τους φώναξαν χαρακτηριστικά “θα πάρει φωτιά και θα… κλαίτε”», είπε χαρακτηριστικά, ενώ ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδιαλιανός «έδειξε» εμπρησμό αναφερόμενος στη σημερινή φωτιά.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Γάζα: Ο αριθμός των νεκρών Παλαιστινίων πλησιάζει τους 35.400

Αφγανιστάν: Τρεις Αφγανοί και τρεις Ισπανοί τουρίστες σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή λόγω του «Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2024»

Ψυχικές ασθένειες και εστιατόρια

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα