ΑΘΗΝΑ
05:13
|
27.04.2024
Στο ΑΠΘ δύο διμοιρίες ΜΑΤ θα παραμείνουν εντός του πανεπιστημιακού χώρου μέχρι να ολοκληρωθεί η κατασκευή της βιβλιοθήκης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι Ομάδες Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων (ΟΠΠΙ) θα ξεκινήσουν σήμερα για πρώτη φορά περιπολίες στις εγκαταστάσεις του ΕΚΠΑ στην Πανεπιστημιούπολη με στόχο την προστασία των υποδομών στο εξωτερικό του κάμπους της πανεπιστημιούπολης καθώς και σε σημεία που υπάρχει παραβατικότητα.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, δήλωσε ότι οι ΟΠΠΙ βρίσκονται από την περασμένη Παρασκευή στη διάθεση των τεσσάρων πανεπιστημιακών ιδρυμάτων (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης) ενώ οι επικεφαλής των ομάδων έχουν επισκεφθεί τους χώρους των πανεπιστημίων.

Στο ΑΠΘ έχουν τοποθετηθεί ήδη σε δύο σημεία ειδικές πύλες (τουρνικέ), οι οποίες φρουρούνται από την αστυνομία ενώ μέσα στον πανεπιστημιακό χώρο βρίσκονται σε μόνιμη βάση δύο διμοιρίες ΜΑΤ όπου θα παραμείνουν μέχρι να ολοκληρωθεί η κατασκευή της βιβλιοθήκης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μέρες Καριέρας αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος Τουρισμός για Όλους 2024

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Φωτιά στη Νέα Σμύρνη: Απεγκλωβίστηκε γυναίκα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα