ΑΘΗΝΑ
05:48
|
24.04.2024
Οι αρχές της χώρας θα επικεντρωθούν στο να διασφαλίσουν ότι οι άνθρωποι φορούν μάσκες στα γερμανικά μέσα μαζικής μεταφοράς.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Γερμανία θα καταργήσει σύντομα την υποχρεωτική χρήση μάσκας που εισήχθησε κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού για τις εμπορικές πτήσεις, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας Καρλ Λάουτερμπαχ, αφού η αεροπορική εταιρεία Lufthansa παραπονέθηκε ότι ο ισχύων κανονισμός δεν είναι πλέον εφαρμόσιμος.

Οι αρχές θα επικεντρωθούν αντ’ αυτού στο να διασφαλίσουν ότι οι άνθρωποι φορούν καλύμματα προσώπου και στόματος στα γερμανικά μέσα μαζικής μεταφοράς, δήλωσε ο Λάουτερμπαχ στο Βερολίνο, αφού η κυβέρνηση συνασπισμού συμφώνησε να καταργήσει το μέτρο.

Η Γερμανία είναι καλά προετοιμασμένη για μια πιθανή αύξηση των κρουσμάτων αυτό το φθινόπωρο, σύμφωνα με τον υπουργό, ο οποίος ανέφερε ότι οι κανόνες για τη χρήση μάσκας ενδέχεται να επιστρέψουν σε ορισμένους εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους εάν αυξηθούν οι μολύνσεις, ενώ οι ιδιοκτήτες εστιατορίων και οι διοργανωτές εκδηλώσεων θα μπορούσαν να κληθούν να περιορίσουν ξανά τον αριθμό των επισκεπτών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το μήνυμα του εκπροσώπου της Χαμάς για τις 200 μέρες πολέμου

Εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων μετέτρεψαν απογευματινό χειρουργείο σε πρωινό και δωρεάν

Νέο πρόβλημα με αεροσκάφος της Boeing στο Γιοχάνεσμπουργκ

Ο Χάρισον Φορντ υπέρ των νέων που διαδηλώνουν στις ΗΠΑ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα