ΑΘΗΝΑ
21:58
|
26.04.2024
Το tweet που άρεσε στον χρήστη «Κομμουνιστικό Κόμμα Κένυας» και όχι μόνο…
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τα «συλλυπητήριά» του στη βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου-Κοινοπολιτείας και Αποικιοκρατίας, Ελισάβετ Β΄, εκφράζει με ανάρτηση του το «International Magazine». Η μιντιακή πλατφόρμα, η οποία αυτοπροσδιορίζεται ως ένα μέσο αριστερών πεποιθήσεων με έμφαση στο να ακούγεται η «φωνή των καταπιεσμένων» του κόσμου, δεν επέλεξε μια φωτογραφία με μαύρο πένθιμο φόντο για την εκλιπούσα μονάρχη. Τουναντίον επέλεξε να υπενθυμίσει το έργο που αφήνει πίσω… της:

  • Έκανε μια συντονισμένη προσπάθεια κατάπνιξης όλων των κινημάτων ανεξαρτησίας και αποτροπής όλων των ανεξάρτητων πρώην αποικιών να αποχωρήσουν από την  Ένωση της Κοινοπολιτείας.
  • Αφήνει πίσω της μια κληρονομιά αποικιοκρατικής βίας και λαθών. Μια κληρονομιά φυλετικού διαχωρισμού και θεσμικού ρατσισμού.
  • Υπερασπίστηκε τον γιο της στη σεξουαλική εκμετάλλευση ανήλικων παιδιών στο «νησί» του Τζέφρι Επστάιν. Απαγόρευσε σε μη λευκούς να εργάζονται για πάρτη της μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του ’60.

Το «Κομμουνιστικό Κόμμα Κένυας» έκανε άμεσα like και ας έλεγε η βασίλισσα ότι η Αφρική ήταν η αγαπημένη της ήπειρος. Καλά μια χαρά περνούσε… εκεί.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μέρες Καριέρας αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος Τουρισμός για Όλους 2024

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Θα χρειαστούν 14 χρόνια για να απομακρυνθούν τα ερείπια από τη Γάζα…

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα