ΑΘΗΝΑ
02:24
|
27.04.2024
Επίθεση από τον δήμαρχο Βόλου δέχθηκε μοτοσυκλετιστής, με τον Αχιλλέα Μπέο να αποδίδει υπερήφανα το περιστατικό στην γνησιότητα των αντιδράσεών του.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Επίθεση από τον δήμαρχο Βόλου και πρόεδρο της ΠΑΕ της περιοχής, Αχιλλέα Μπέο, με τη συνδρομή ενός ακόμη ατόμου δέχθηκε μοτοσυκλετιστής το πρωί του Σαββάτου, όπως φαίνεται σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με τον δήμαρχο να αποδίδει το περιστατικό στο γεγονός πως «ήταν, είναι και θα παραμείνει ένας λαϊκός άνθρωπος, που ζει μέσα στην κοινωνία, ανάμεσα στους ανθρώπους της καθημερινότητας, δέχεται ερεθίσματα και αντιδρά όπως ένας φυσιολογικός άνθρωπος».

Ειδικότερα, ο Αχ. Μπέος καθώς και ένα ακόμη πρόσωπο απεικονίζονται να επιτίθενται ταυτόχρονα με κλωτσιές και γρονθοκοπήματα σε έναν πολίτη που φοράει κράνος και προσπαθεί να αμυνθεί  ενώ την ίδια ώρα του απευθύνουν χυδαίους χαρακτηρισμούς. 

«Γνήσια και άμεση απάντηση σε ερεθίσματα» βλέπει ο Μπέος στο περιστατικό

«Για όσους σπεύδουν να αποδώσουν χαρακτηρισμούς και να επικρίνουν τη στάση μου μια μόνη απάντηση. Ο Αχιλλέας Μπέος ήταν, είναι και θα παραμείνει ένας λαϊκός άνθρωπος, που ζει μέσα στην κοινωνία, ανάμεσα στους ανθρώπους της καθημερινότητας, δέχεται ερεθίσματα και αντιδρά όπως ένας φυσιολογικός άνθρωπος. Με γνησιότητα, αμεσότητα και ειλικρίνεια» απαντά σχετικά με το περιστατικό ο δήμαρχος Βόλου, ισχυριζόμενος πως «γι αυτό και είναι τόσο αποδεκτός και αγαπητός».

Την ίδια ωρα, υποστηρίζει πως «δεν έκανα τίποτα άλλο, λιγότερο ή περισσότερο, από χιλιάδες άλλους καθημερινούς ανθρώπους όταν δέχονται ύβρεις για τη μητέρα τους και βλέπουν συγγενικά τους πρόσωπα (εν προκειμένω τον αδελφό μου) να δέχονται επίθεση και να απειλούνται» ενώ κατηγορεί τον πολίτη που ξυλοκοπήθηκε πως «έφερε κράνος το οποίο δεν έβγαλε ποτέ, ενδεχομένως για να μην αναγνωριστεί»

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μέρες Καριέρας αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος Τουρισμός για Όλους 2024

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Θα χρειαστούν 14 χρόνια για να απομακρυνθούν τα ερείπια από τη Γάζα…

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα