ΑΘΗΝΑ
21:23
|
07.05.2024
Η συμπλοκή προκλήθηκε όταν ο οδηγός του λεωφορείου ζήτησε από τον επιβάτη να φορέσει τη μάσκα του.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το περιστατικό βίας σημειώθηκε τη Δευτέρα όταν ο οδηγός, κάνοντας τη δουλειά του -όπως αναφέρεται- του απηύθυνε μια απλή σύσταση να φορέσει μάσκα, όπως υποχρεούνται όλοι όσοι μετακινούνται με την αστική συγκοινωνία. Ακολούθησε έντονη λογομαχία μεταξύ επιβάτη και οδηγού λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη, όπου ο πρώτος αφού χτύπησε το τζάμι του οδηγού, έπειτα τον έπιασε από το λαιμό και τον γρονθοκόπησε, ενώ στην πορεία τον απείλησε και με ένα μπουκάλι.

Οι επιβάτες του λεωφορείου παρακολουθούσαν σοκαρισμένοι το περιστατικό, προσπαθώντας να τους χωρίσουν, ενώ ένας επιβάτης τράβηξε και βίντεο.

Ανακοίνωση για τις εικόνες βίας εντός λεωφορείου του ΟΑΣΘ μεταξύ επιβάτη και οδηγού του λεωφορείου, για μία μάσκα, εξέδωσε και η διοίκηση του Οργανισμού.


«Τα φαινόμενα βίας είναι απαράδεκτα και απολύτως καταδικαστέα, όποια κι αν είναι η αφορμή. Ένα παραπάνω όταν ο οδηγός του ΟΑΣΘ, κάνοντας τη δουλειά του, απηύθυνε μία απλή σύσταση στον επιβάτη, να φορέσει μάσκα, όπως άλλωστε υποχρεούνταν.

Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης στηρίζει τους εργαζομένους του και καλεί το επιβατικό κοινό να συμμορφώνεται με τις διατάξεις και τους νόμους τους οποίους δεν αποφασίζουν οι οδηγοί του ΟΑΣΘ, αλλά τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας.

Οι οδηγοί και το λοιπό προσωπικό του Οργανισμού, βρίσκονται στις θέσεις τους για να λειτουργεί η συγκοινωνία στη Θεσσαλονίκη. Συνεπώς η συμβολή τους θα πρέπει να εκτιμάται από όλους».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους 90 ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών από τις πλημμύρες στη Βραζιλία

Η «πατριωτική» εκστρατεία της Μελόνι κατά των αμβλώσεων ξεκίνησε

Διπλές εκλογές αύριο στη Βόρεια Μακεδονία

Ογκώδες δέντρο έπεσε σε πολυσύχναστο δρόμο στην πρωτεύουσα της Μαλαισίας – ένας νεκρός

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα