ΑΘΗΝΑ
17:46
|
12.05.2024
Συλλυπητήρια μηνύματα για το θάνατο του μεγάλου ηθοποιού έστειλαν τα πολιτικά κόμματα της χώρας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συλλυπητήρια για τον θάνατο του ηθοποιού Κώστα Καζάκου που «έφυγε» σήμερα από τη ζωή στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός εκφράζει η πολιτική ηγεσία της χώρας.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτηση στο twitter εξέφρασε τη θλίψη του για το θάνατο του ηθοποιού Κώστα Καζάκου, κάνοντας αναφορά στην παρουσία του εκλιπόντος τόσο στην Τέχνη όσο και στην πολιτική, αφού υπήρξε βουλευτής του ΚΚΕ.

Το υπουργείο Πολιτισμού τόνισε σε ανάρτησή του στο Τουίτερ ότι ο γνωστός ηθοποιός και πρώην βουλευτής του ΚΚΕ, αφήνει πίσω του μια μεγάλη παρακαταθήκη.

Ο Κώστας Καζάκος υπήρξε ένας ηθοποιός και σκηνοθέτης που συνδύαζε με δυναμισμό την καλλιτεχνική με την πολιτική δραστηριότητα, αναφέρει στην ανακοίνωση για την απώλειά του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τόνισε σε σχετική ανακοίνωση: «Μέσα από τη μακρά διαδρομή του, τους εμβληματικούς ρόλους που ενσάρκωσε και τις παραστάσεις που σκηνοθέτησε, άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στο θέατρο και στην υποκριτική τέχνη».

Στο συλλυπητήριο μήνυμά του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ εκφράζει βαθιά θλίψη για το θάνατο του εκλιπόντος χαρακτηρίζοντάς τον έναν από τους μεγάλους του ελληνικού θεάτρου αλλά και πολύτιμο σύντροφο στα μικρά και τα μεγάλα, στα εύκολα και τα δύσκολα, στις χαρές και τις πίκρες της ζωής και του αγώνα.

Σε ανάρτησή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης υπογραμμίζει: «Σήμερα αποχαιρετάμε με θλίψη έναν μεγάλο άνθρωπο του θεάτρου, τον Κώστα Καζάκο και ένα μεγάλο άνθρωπο του κινηματογράφου, τον Ζαν Λυκ Γκοντάρ. Αμφότεροι σπουδαίοι και με σπουδαίο έργο στην τέχνη και στους αγώνες. Μαύρη μέρα για την Ελλάδα, την Γαλλία, την Ευρώπη και τον κόσμο».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους 143 οι νεκροι από τις πλημμύρες στη Βραζιλία

Πρόκληση από τη νέα Πρόεδρο της Βόρειας Μακεδονίας – Απάντηση από το ΥΠΕΞ

Μπελγκόροντ: Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης (upd.)

Παιδιά σκοτώθηκαν από πτώση βόμβας κοντά σε νοσοκομείο του Σουδάν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα