ΑΘΗΝΑ
11:24
|
03.12.2022
Ο πρώην επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ και υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, Στέργιος Πιτσιόρλας,θεωρεί πως ο Γ. Ρουμπάτης παραδέχθηκε ξεκάθαρα πως τον παρακολουθούσε.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την «άμεση παρακολούθησή του» θεωρεί ο πρώην επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ και υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, Στέργιος Πιτσιόρλας, πως παραδέχθηκε σήμερα ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ, Γιάννης Ρουμπάτης στη διάρκεια κατάθεσής του στην εξεταστική επιτροπή της βουλής για το σκάνδαλο των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων.

Ο  Πιτσιόρλας θεωρεί πως Ρουμπάτης «προέβη σε μια άθλια επιχείρηση σπίλωσης και ηθικής εξόντωσής» του ανακοινώνοντας την προσφυγή του στην δικαιοσύνη «ώστε να λάμψει η αλήθεια».

«Μετά την κατάρρευση των ψευδών δικαιολογιών για την δήθεν έμμεση παρακολούθησή μου την περίοδο που διετέλεσα Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ σήμερα ο κύριος Ρουμπάτης -σύμφωνα με όσα δημοσιεύονται στα ΜΜΕ- παραδέχτηκε για πρώτη φορά ενώπιον της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής την άμεση παρακολούθηση μου και χρησιμοποιώντας ασύστολα ψεύδη προέβη σε μια άθλια επιχείρηση σπίλωσης και ηθικής μου εξόντωσης» ανέφερε σε γραπτή δήλωσή του ο Στέργιος Πιτσιόρλας. Και καταλήγει:

«Έχω δώσει ήδη εντολή στον δικηγόρο μου να προχωρήσει σε όλα τα νόμιμα μέσα ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης ώστε να λάμψει η αλήθεια και να αποδοθούν όπου πρέπει οι ευθύνες για αυτήν την απίστευτη ιστορία».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη

Μεσσηνία: Κατηγορίες για βιασμό 9χρονης από 17χρονο

The Twitter Files: Αποκαλύψεις για λογοκρισία άρθρων για τον Χάντερ Μπάιντεν

Οι δικηγόροι του Ασάνζ προσέφυγαν στο ΕΔΔΑ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα