ΑΘΗΝΑ
14:57
|
25.04.2024
Ακόμα ένα περιστατικό προπηλακισμού του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης διαδραματίστηκε χθες μέσα στα πλαίσια των εκδηλώσεων της ΔΕΘ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένα άσχημο επεισόδιο έλαβε χώρα κατά την επίσκεψη του πρώην δημάρχου της Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, στην 86η ΔΕΘ και συγκεκριμένα στο Περίπτερο 6 -«Περίπτερο των Εθνών»- όπου φιλοξενούνται δύο εκθέσεις αφιερωμένες στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Χθες το βράδυ, ο πρώην δήμαρχος επισκέφθηκε τον εκθεσιακό χώρο και θέλησε να παρακολουθήσει το αφιερωματικό βίντεο των 20 λεπτών που προβάλλεται στο πλαίσιο της έκθεσης. Εκεί, ορισμένοι επισκέπτες, όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία του Γιάννη Μπουτάρη στον χώρο, σηκώθηκαν όρθιοι και εξαπέλυσαν βωμολοχίες και απρέπειες εναντίον του, χαρακτηρίζοντας τον ως «Ανθέλληνα» και «Προδότη», ενώ του ζήτησαν να αποσυρθεί από την αίθουσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο οι υπεύθυνοι της έκθεσης όσο και άλλοι παρευρισκόμενοι, προσπάθησαν να κατευνάσουν τα πνεύματα και παρακάλεσαν για ψυχραιμία, έτσι ώστε να διεξαχθεί η ήρεμη διαδικασία της προβολής, κάτι που δεν κατέστη εφικτό.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπεύθυνοι της έκθεσης κάλεσαν λίγο αργότερα τις αστυνομικές αρχές, όπου και έγινε επώνυμη καταγγελία για το περιστατικό.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τετράωρη στάση εργασίας στον ΟΑΣΘ την Παρασκευή

Γαλλία: απαγόρευση κυκλοφορίας για ανήλικα έως 13 ετών στο Μπεζιέ

Ξεκίνησε η εφαρμογή του «εισιτηρίου εισόδου» στην Βενετία- Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι

Στα δικαστήρια ο Κωνσταντίνος Φλώρος για τον ξυλοδαρμό στη Βουλή – Αρνείται τις κατηγορίες

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα