ΑΘΗΝΑ
02:35
|
20.06.2024
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου αντέδρασε έντονα στην ταμπέλα του «πρίγκηπα διάδοχου της Ελλάδας» που βάζουν βρετανικά ΜΜΕ στον Παύλο Γλύξμπουργκ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την έντονη αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου προκάλεσε σήμερα ο προσδιορισμός της ταυτότητας του Παύλου Γλύξμπουργκ σε «πρίγκιπα διάδοχο της Ελλάδας, Παύλο» από το βρετανικό δίκτυο BBC, το έτερο βρετανικό κανάλι Channel 4 αλλά και την εφημερίδα Daily Mail.

gkafa_bbc_2

«Το Πολιτειακό στη χώρα έχει λυθεί οριστικά με το δημοψήφισμα. Το πώς αυτοαποκαλείται κάποιος είναι δικό του θέμα»  τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ωστόσο, τα βρετανικά ΜΜΕ δείχνουν να αγνοούν ακόμη και την ταυτότητα του ελληνικού πολιτεύματος παρουσιάζοντας τον Παύλο Γλύξμπουργκ σαν «πρίγκηπα διάδοχο της Ελλάδας» αν και είναι ξεκάθαρο πως για υπάρχει διάδοχος του θρόνου χρειάζεται μία σημαντική προϋπόθεση: Να υπάρχει θρόνος…

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πέθανε ο Νόαμ Τσόμσκι

Σε πολιτικό επίπεδο είχε αντιταχθεί στις περισσότερες ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις των ΗΠΑ στο εξωτερικό αμφισβητώντας την πολιτική των αμερικανικών κυβερνήσεων εδώ και δεκαετίες.
ΣΥΝΑΦΗ

Η Χαμάς είναι ιδέα, λέει ο Ντάνιελ Χαγκάρι

Λουτρό αίματος αμάχων κοντά στο Κερέμ Σαλόμ

Στο στόχαστρο της Χεζμπολάχ από απόψε η Κύπρος

Προτεραιότητα στην πάταξη της φοροδιαφυγής δίνει ο Χατζηδάκης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα