ΑΘΗΝΑ
18:06
|
20.04.2024
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς σε δασική έκταση στην περιοχή Λιβάδι επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 12 οχήματα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συνεχίζεται η μάχη για την οριοθέτηση μεγάλης πυρκαγιάς που μαίνεται από χθες το απόγευμα Τετάρτης στην περιοχή Λιβάδι της Δημοτικής Ενότητας Παλικής στην Κεφαλονιά.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής στο Twitter για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 40 πυροσβέστες, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 12 οχήματα. Επίσης, αναμένονται από την Κυλλήνη 19 Πυροσβέστες, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος και πέντε οχήματα. Με το πρώτο φως της ημέρας, κινητοποιήθηκαν πέντε πυροσβεστικά αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο που συνδράμουν στον έργο των επίγειων δυνάμεων πυρόσβεσης.

Τέλος, δύσκολο ήταν το βράδυ για τους κατοίκους της περιοχής, καθώς το μεγάλο πύρινο μέτωπο απείλησε της πρώτες κατοικίες στο Λιβάδι, αλλά με την άμεση επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων όλα τα σπίτια σώθηκαν.

Η τοπική ιστοσελίδα inkefalonia.gr αναφέρει επίσης υπάρχει ενεργό μέτωπο και στα Κουβαλάτα.  Η φωτιά απειλεί κυρίως ποιμνιοστάσια. 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εκκενώθηκε αεροδρόμιο της Δανίας λόγω απειλής για βόμβα

Πέθανε ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε έξω από τη δίκη του Τραμπ στο Μανχάταν

Έκρηξη σε στρατιωτική βάση στο Νότιο Ιράκ

Αύριο Κυριακή η 41η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα