ΑΘΗΝΑ
13:23
|
07.07.2026
Ο νεαρός εισέβαλε στο γήπεδο όπου αγωνιζόταν ο Τσιτσιπάς και έβαλε φωτιά στο χέρι του ζητώντας ανάσχεση πτήσεων βρετανικών τζετ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένας νεαρός που διαμαρτυρόταν για τις πτήσεις των ιδιωτικών αεροσκαφών τύπου τζετ στη Βρετανία εισέβαλε σήμερα το απόγευμα στο τερέν ενός αγώνα επίδειξης τένις ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν για το Laver Cup και στη συνέχεια κάθισε οκλαδόν βάζοντας φωτιά στο ένα του χέρι.

Μέσα σε δευτερόλεπτα, άτομα της ομάδας περιφρούρησης και ασφάλειας μπήκαν στο γήπεδο, έσβησαν την φωτιά και απομάκρυναν τον νεαρό «σηκωτό» δίχως ο τελευταίος να υποστεί σοβαρή βλάβη.

Λίγο μετά διαπιστώθηκε πως ο νεαρός φορούσε λευκή μπλούζα με το σύνθημα: «Σταματήστε τα βρετανικά ιδιωτικά τζετ».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους δύο οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Δερβένι (upd)

Η Nestle σκέφτεται να κατεβάσει την τιμή του καφέ…

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Νάξος και Ηρακλειά σε επεισόδιο δημοφιλούς ταξιδιωτικής εκπομπής του France 5

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα