ΑΘΗΝΑ
17:03
|
23.04.2024
Ντούσκος στον τελικό του ατομικού και Καλανδαρίδης - Παλαιοπάνος στο τελικό του διπλού σκιφ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την πρόκρισή τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας που διεξάγεται στο Ρατσίστε της Τσεχίας εξασφάλισαν ο Στέφανος Ντούσκος και το πλήρωμα Γιάννης Καλανδαρίδης – Θανάσης Παλαιοπάνος.

Ο Ντούσκος προκρίθηκε ως 3ος της 1ης ημιτελικής σειράς στον τελικό του σκιφ, με χρόνο 06:51.54. Την πρώτη θέση στην ημιτελική σειρά του Γιαννιώτη σκιφίστα, κατέλαβε ο Ολλανδός Μέλβιν Τβέλααρ (06:48.04), ενώ ως δεύτερος προκρίθηκε στον τελικό ο Νορβηγός Κγιέτιλ Μπορτς (06:50.73). Την Κυριακή (25/9), στις 15:44, οι έξι κορυφαίοι σκιφίστες του κόσμου, ανάμεσα στους οποίους ο Στέφανος Ντούσκος, θα διεκδικήσουν μια θέση στο βάθρο. 

Οι Καλανδαρίδης και Παλαιοπάνος προκρίθηκαν τερματίζοντας στη δεύτερη θέση της 2ης ημιτελικής σειράς στο διπλό σκιφ, με χρόνο 06:14.98. Πρώτοι στην κούρσα τερμάτισαν οι Γάλλοι Ουγκό Μπουσερόν και Ματιέ Αντροντιάς (06:12.43), ενώ ως 3οι προκρίθηκαν τα αδέλφια από την Κροατία Μάρτιν και Βάλεντ Σίνκοβιτς (06:15.27). Ο τελικός του διπλού σκιφ ανδρών είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή (25/9) στις 14:39.

Υπενθυμίζεται ότι στους τελικούς της διοργάνωσης έχουν ήδη προστεθεί και αγωνίζονται σήμερα το μεσημέρι ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου (σκιφ ελαφρών βαρών), η Ζωή Φίτσιου (σκιφ ελαφρών βαρών)

Αύριο Σάββατο στον τελικό της διοργάνωσης θα συμμετέχουν επίσης και οι Μιλένα Κοντού/Ευαγγελία Αναστασιάδου (διπλό σκιφ ελαφρών βαρών).

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το στοίχημα του Μακρόν για μία βουτιά στον…Σηκουάνα

ΣΥΡΙΖΑ για συμμετοχή πολιτικών στη Λαμπαδηδρομία: Παραβίαση θεμελιωδών αρχών

Στον Ολυμπιακό το πρωτάθλημα νέων Youth League

Εγκληματική οργάνωση βλέπει η ΕΛ.ΑΣ. πίσω από τη δολοφονία του Λυγγερίδη στο Ρέντη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα