ΑΘΗΝΑ
02:55
|
06.05.2024
Η Μαρία Ζαχάροβα σημείωσε ότι ο αριθμός των συναντήσεων με τη ρωσική αντιπροσωπεία στον ΟΗΕ εξαλείφει κάθε ένδειξη απομόνωσης της Μόσχας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η επίσημη εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα σημείωσε ότι ο αριθμός των συναντήσεων με τη ρωσική αντιπροσωπεία στο περιθώριο της 77ης συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ εξαλείφει κάθε ένδειξη απομόνωσης της Μόσχας, αναφέρει το πρακτορείο TASS.

«Σήμερα, η απομόνωση ήταν ιδιαίτερα οδυνηρή. Την περιμέναμε με μια ντουζίνα φίλους και συναδέλφους μας, αλλά δεν ήρθε ποτέ», αστειεύτηκε στο κανάλι της στο Telegram, συνοδεύοντας τη δήλωση με φωτογραφίες από τον θερμό χαιρετισμό του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ και του Αμπντουλάχ μπιν Ζαγιέντ Αλ Ναχιάν των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στη Νέα Υόρκη.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σε τηλεοπτική ομιλία στις 24 Φεβρουαρίου ότι ανταποκρινόμενος σε αίτημα των αρχηγών των δημοκρατιών του Ντονμπάς είχε λάβει απόφαση να πραγματοποιήσει ειδική στρατιωτική επιχείρηση προκειμένου να προστατεύσει τους ανθρώπους «που υπέφεραν από κακοποίηση και κακοποίηση και γενοκτονία από το καθεστώς του Κιέβου για οκτώ χρόνια».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Σι Τζινπίνγκ σκοπεύει να αναλάβει δράση για την επίλυση της κρίσης στην Ουκρανία

Οι ΗΠΑ ανέστειλαν αποστολή πυρομαχικών στο Ισραήλ για πρώτη φορά από την 7η Οκτωβρίου

Κίνα: Ο Σι επαινεί τους δεσμούς με τη Γαλλία κατά την επίσκηψή του στο Παρίσι

Γάζα: Μαραθώνιος διαβουλεύσεων σε Κάιρο και Ντόχα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα