ΑΘΗΝΑ
22:47
|
19.04.2024
Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη της γυναίκας που αγνοείται από το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας που αγνοείται από το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το τηλεκατευθυνόμενο ρομπότ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Sonar, εντόπισε ένα ίχνος σε βάθος 70 μέτρων στη γέφυρα των Κρεμαστών, όπου σήμερα αναμένεται να βουτήξουν βατραχάνθρωποι της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού, που είναι εξειδικευμένοι σε μεγάλα βάθη.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται για τέταρτη ημέρα οι έρευνες με φουσκωτά σκάφη της 7ης ΕΜΑΚ που χτενίζουν τη λίμνη.

«Σύμφωνα με τις πρώτες έρευνες που διεξήγαγε το κλιμάκιο του Ε.Ε.Σ. σαρώνοντας τον βυθό της λίμνης, εντοπίστηκε πιθανό σημείο σε μεγάλο βάθος που μπορεί να σχετίζεται με την εξαφάνιση. Οι ενδείξεις δόθηκαν στις αρμόδιες Αρχές προκειμένου δύτες να ερευνήσουν το σημείο», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Ερυθρού Σταυρού.

Υπενθυμίζεται ότι μέσα στο αυτοκίνητο της 48χρονης φέρονται να βρέθηκαν σημειώσεις της. Στις σημειώσεις που βρέθηκαν σε φύλλα τετραδίου μέσα στο αυτοκίνητο της 48χρονης, φέρεται να άφηνε οδηγίες στη μητέρα της και στον σύζυγό της για να προσέχουν και να φροντίζουν το γιο της. Επίσης τους παρακαλούσε, σε περίπτωση που τη βρουν βαριά τραυματισμένη να της κάνουν ευθανασία.

Της εξαφάνισης της 48χρονης είχε προηγηθεί ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία υπονοούσε ότι θα έκανε κακό στον εαυτό της, με τους δικούς της να ενημερώνουν τις Αρχές.

Ο ιστότοπος LamiaReport ανέφερε σε ρεπορτάζ του ότι το αυτοκίνητό της εντοπίστηκε κλειδωμένο σε σημείο της γέφυρας της Τατάρνας, στη δυτική Ευρυτανία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 48χρονη τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου είχε καταγγείλει στο αστυνομικό τμήμα Καρπενησίου τον σύζυγό της για ξυλοδαρμό.

Ο άνδρας της συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα αφού πρώτα του όρισε τακτική δικάσιμο.

Με πληροφορίες από το Πρώτο Θέμα/ΕΡΤ/LamiaReport

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δύο χρόνια με αναστολή σε κατηγορούμενο για τη φωτιά στο Μάτι

Νεαρός αυτοπυρπολύθηκε έξω από το δικαστήριο που δικάζει τον Τραμπ

Εργασιακό Γολγοθά αντιμετωπίζουν οι νέοι εργαζόμενοι λέει έρευνα του Eteron

Disiecta Membra #9: Eco, J.P. Manchette και η τελευταία ακμή της μεταπολεμικής Ευρώπης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα