ΑΘΗΝΑ
13:13
|
23.05.2024
Ένας νεαρός Παλαιστίνιος έπεσε νεκρός και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς χθες το βράδυ σε επιδρομή του ισραηλινού στρατού στη Ναμπλούς.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένας νεαρός Παλαιστίνιος έπεσε νεκρός και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς χθες το βράδυ σε επιδρομή του ισραηλινού στρατού στη Ναμπλούς, βόρεια της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης, σύμφωνα με παλαιστινιακές πηγές ασφαλείας, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Wafa.

Ο Sa’ed al-Kuni, ένας εικοσάρης Παλαιστίνιος, πυροβολήθηκε από μια μυστική ισραηλινή δύναμη που εισέβαλε στη γειτονιά Αλ-Ταγουόν στη Ναμπλούς, ανέφεραν οι πηγές. Τουλάχιστον τρεις Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν στην ισραηλινή επιδρομή και μεταφέρθηκαν εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο για ιατρική περίθαλψη.

Άλλοι δύο Παλαιστίνιοι συνελήφθησαν επίσης κατά τη διάρκεια της ισραηλινής επιδρομής στην κοντινή συνοικία Μασακέν στη Ναμπλούς.

Σύμφωνα με το Παλαιστινιακό Υπουργείο Υγείας, οι ισραηλινές δυνάμεις κατοχής έχουν σκοτώσει περισσότερους από 140 Παλαιστίνιους και έχουν τραυματίσει πολλούς περισσότερους στα κατεχόμενα το 2022 μέχρι τις αρχές αυτού του μήνα, συμπεριλαμβανομένων 49 ανθρώπων που σκοτώθηκαν κατά την πρόσφατη τριήμερη επίθεση του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αρχίζει να βρέχει σφαίρες (και δεν είναι για καλό)

Νορβηγία: Απαγόρευση εισόδου σε Ρώσους τουρίστες

Μεξικό: Εννέα νεκροί από κατάρρευση σκηνής σε προεκλογική συγκέντρωση

Εργατικό ατύχημα στον Βόλο: Σε ΜΕΘ ο τραυματισμένος εργάτης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα