ΑΘΗΝΑ
15:42
|
25.04.2024
Ο Ινδός αυτοκινητιστής Ανούπ κέρδισε περίπου τρία εκατομμύρια δολάρια στις αρχές του τρέχοντος μήνα και έγινε διάσημος σε όλη τη χώρα. Αυτό δεν τον βοήθησε!
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ινδός νικητής του τζακ ποτ δηλώνει πως έχει μετανιώσει την ώρα και τη στιγμή που έγινε ζάμπλουτος! Ο Ανούπ, αυτοκινητιστής από το κρατίδιο Κεράλα της νότιας Ινδίας, κέρδισε 250 εκατομμύρια ρουπίες (περίπου 3,6 εκατομμύρια δολάρια) στο τζακ ποτ του κρατικού λαχείου στις αρχές του τρέχοντος μήνα.

Μία εβδομάδα αργότερα δήλωσε σε βίντεο που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα: «Μακάρι να μην είχα κερδίσει. Ίσως το τρίτο βραβείο να ήταν καλύτερο». Ο άγνωστος μέχρι την ημέρα της κλήρωσης, Ανούπ, έγινε το πρόσωπο της ημέρας σε όλη την Ινδία. Χιλιάδες άγνωστοι θέλουν πλέον να γίνουν… φίλοι και γνωστοί του και του ζητούν μικρές χάρες, τώρα που μπορεί να τις ικανοποιήσει! Ο Ανούπ ζητά από τους συμπολίτες του να πάψουν να τον ενοχλούν και να παρενοχλούν τον ίδιο και την οικογένειά του.

Αγόρασε το λαχείο στις 18 Σεπτεμβρίου, μία ημέρα αφότου είχε αποφασίσει να μεταναστεύσει στη Μαλαισία για να βρει δουλειά, μία ημέρα αφότου είχε ανοίξει τον κουμπαρά του παιδιού του γιατί δεν του είχε μείνει… μία ρουπία στην τσέπη. Και μετά ήρθε το τζακ ποτ με το μεγαλύτερο ποσό που είχε μέχρι τότε κληρωθεί στο κρατίδιο της Κεράλα.

Η τύχη του χαμογέλασε και οι κάμερες πολιόρκησαν το σπίτι του και την οικογενειακή γαλήνη του. «Τρελαθήκαμε από χαρά, όταν κέρδισα. Το σπίτι μας γέμισε με κόσμο και με κάμερες. Ήμασταν ευτυχισμένοι». Η κατάσταση όμως γρήγορα ξέφυγε από κάθε έλεγχο. «Δεν μπορώ να βγω από το σπίτι, δεν μπορώ να πάω πουθενά. Το παιδί μου αρρώστησε και δεν μπορώ να το πάω στον γιατρό».  

Ο Ανούπ θα πάρει στο χέρι 150 εκατομμύρια ρουπίες μετά τη φορολόγηση των κερδών του από το κράτος. «Ακόμα δεν έχω παραλάβει το ποσό, αλλά κανείς δεν με πιστεύει. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου». Η τοπική κυβέρνηση υποσχέθηκε στον Ανούπ  ένα δωρεάν πρόγραμμα εκπαίδευσης, διάρκειας μιας μέρας, για το πώς να διαχειριστεί την απρόσμενη περιουσία ου. Ο ίδιος λέει ότι είναι έτοιμος να ξεσπιτωθεί για να γλιτώσει από τα φώτα της δημοσιότητας. Με 150 εκ. ρουπίες μάλλον δεν θα είναι δύσκολο…

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ελεύθερος ο Φλώρος- Απαγορεύεται να πλησιάσει τον Γραμμένο στα 50 μέτρα

Γαλλία: απαγόρευση κυκλοφορίας για ανήλικα έως 13 ετών στο Μπεζιέ

Ξεκίνησε η εφαρμογή του «εισιτηρίου εισόδου» στην Βενετία- Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι

Στα δικαστήρια ο Κωνσταντίνος Φλώρος για τον ξυλοδαρμό στη Βουλή – Αρνείται τις κατηγορίες

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα