ΑΘΗΝΑ
17:10
|
12.06.2026
Το Βόρειο Ιόνιο, όπως και η Ήπειρος, αναμένεται να πληγεί από την κακοκαιρία «Bogdan» από τα ξημερώματα μέχρι τις απογευματινές ώρες της Τρίτης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας Πολιτικής Προστασίας τίθενται από σήμερα Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022 και για όλη τη διάρκεια της αυριανής ημέρας (Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022) οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας.

Το Βόρειο Ιόνιο, όπως και η Ήπειρος, αναμένεται να πληγεί από την κακοκαιρία «Bogdan» από τα ξημερώματα μέχρι τις απογευματινές ώρες της Τρίτης.

Ως εκ τούτου, με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας, Κώστα Ζορμπά, τα σχολεία όλων των βαθμίδων θα παραμείνουν για προληπτικούς λόγους κλειστά.

Η κακοκαιρία αναμένεται από αύριο το μεσημέρι να πλήξει και τη Δυτική Στερεά και πιθανώς και την Βορειοδυτική Πελοπόννησο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νοκάουτ… Facebook, Instagram και Messenger

Κατηγορίες κατά των RSF για δολοφονίες αμάχων σε επιθέσεις με drones στο Σουδάν

Καρχαρίας εντοπίστηκε κοντά στην ακτή στις Αλυκές Αναβύσσου

Νεκρός 79χρονος μετά από πτώση στο νοσοκομείο Παπανικολάου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα