ΑΘΗΝΑ
18:12
|
01.12.2022
Η σύσταση είναι να εμβολιαστούν όσοι είναι 60 ετών και άνω, αλλά και άτομα νεαρότερων ηλικιών που έχουν υποκείμενα νοσήματα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σήμερα, Τρίτη, το απόγευμα αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για τα επικαιροποιημένα εμβόλια κατά των παραλλαγών 4 και 5 της Όμικρον κορονοϊού, σύμφωνα με ενημέρωση από τον γενικό γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο κ. Θεμιστοκλέους, ανέφερε πως οι εμβολιασμοί θα ξεκινήσουν την επόμενη Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου, ενώ επεσήμανε πως η χώρα δεν αναμένει άλλο εμβόλιο, καθώς έχει στη διάθεσή της το πιο σύγχρονο. 

Η σύσταση είναι να εμβολιαστούν όσοι είναι 60 ετών και άνω, αλλά και άτομα νεαρότερων ηλικιών που έχουν υποκείμενα νοσήματα, όσοι εργάζονται σε οίκους ευγηρίας ή φροντίζουν ανοσοκατεσταλμένους.

«Οι οδηγίες θα αλλάξουν αν έχουμε ξαφνικά πάρα πολλά κρούσματα και μεγάλη πίεση στα νοσοκομεία, η κάποια μετάλλαξη που δεν είναι τόσο ήπια» διευκρίνισε ο κ. Θεμιστοκλέους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τη δημιουργία ειδικού δικαστηρίου για να κατασχέσει κεφάλαια της Ρωσίας, προτείνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή

«Ενώ συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, προτείνουμε να στήσουμε ένα ειδικό δικαστήριο, υποστηριζόμενο από τα Η.Ε.», ανέφερε χαρακτηριστικά η φον ντερ Λάιεν.
ΣΥΝΑΦΗ

Ο διαγνωστικός έλεγχος για τον HIV γίνεται πλέον εύκολα και γρήγορα

ΟΕΝΓΕ: «Συνεχίζουμε τον αγώνα, το νομοσχέδιο να μείνει στα χαρτιά!»

Ονομαστική ψηφοφορία ζητούν ΣΥΡΙΖΑ – ΚΚΕ για το νομοσχέδιο για το ΕΣΥ (live)

Απεργούν και οι οδηγοί ασθενοφόρων στη Βρετανία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα