ΑΘΗΝΑ
19:33
|
22.07.2024
Σύμφωνα με το υπουργείο ο Βλαντίμιρ Πούτιν ενδέχεται να ανακοινώσει την προσάρτηση κατεχόμενων περιοχών της Ουκρανίας κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο ρωσικό κοινοβούλιο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Υπάρχει μια «ρεαλιστική πιθανότητα» ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, να ανακοινώσει την προσάρτηση κατεχόμενων περιοχών της Ουκρανίας όταν μιλήσει στο κοινοβούλιο της Ρωσίας την Παρασκευή, δήλωσε το υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Από την περασμένη Παρασκευή διεξάγονται δημοψηφίσματα σε περιοχές της Ουκρανίας που ελέγχονται από τη Ρωσία τα οποία είναι προγραμματισμένο να ολοκληρωθούν σήμερα.

«Οι ηγέτες της Ρωσίας σχεδόν σίγουρα ελπίζουν ότι οποιαδήποτε ανακοίνωση προσχώρησης θα θεωρηθεί ως δικαίωση της ‘ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης’ και θα εδραιώσει την πατριωτική υποστήριξη για τη σύγκρουση», ανέφερε το υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ωστόσο αυτή η ελπίδα «πιθανότατα θα υπονομευθεί από την αυξανόμενη εγχώρια ευαισθητοποίηση για τις πρόσφατες οπισθοδρομήσεις της Ρωσίας στο πεδίο της μάχης και τη σημαντική ανησυχία για τη μερική κινητοποίηση που ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα», σύμφωνα με το υπουργείο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Σβήστηκε η φωτιά στη Βρυσιά Ρόδου

Έγκλημα στην Κυνουρία: Ποινική δίωξη στο ζευγάρι για τον θανατηφόρο ξυλοδαρμό 64χρονου

Παραδέχεται την αποτυχία της Μυστικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ η αρχηγός τής

Οι Simpsons είχαν προβλέψει την πιθανή υποψηφιότητα της Κάμαλα Χάρις;!

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα