ΑΘΗΝΑ
18:24
|
23.04.2024
Σύμφωνα με το υπουργείο ο Βλαντίμιρ Πούτιν ενδέχεται να ανακοινώσει την προσάρτηση κατεχόμενων περιοχών της Ουκρανίας κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο ρωσικό κοινοβούλιο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Υπάρχει μια «ρεαλιστική πιθανότητα» ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, να ανακοινώσει την προσάρτηση κατεχόμενων περιοχών της Ουκρανίας όταν μιλήσει στο κοινοβούλιο της Ρωσίας την Παρασκευή, δήλωσε το υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Από την περασμένη Παρασκευή διεξάγονται δημοψηφίσματα σε περιοχές της Ουκρανίας που ελέγχονται από τη Ρωσία τα οποία είναι προγραμματισμένο να ολοκληρωθούν σήμερα.

«Οι ηγέτες της Ρωσίας σχεδόν σίγουρα ελπίζουν ότι οποιαδήποτε ανακοίνωση προσχώρησης θα θεωρηθεί ως δικαίωση της ‘ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης’ και θα εδραιώσει την πατριωτική υποστήριξη για τη σύγκρουση», ανέφερε το υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ωστόσο αυτή η ελπίδα «πιθανότατα θα υπονομευθεί από την αυξανόμενη εγχώρια ευαισθητοποίηση για τις πρόσφατες οπισθοδρομήσεις της Ρωσίας στο πεδίο της μάχης και τη σημαντική ανησυχία για τη μερική κινητοποίηση που ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα», σύμφωνα με το υπουργείο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ηλεία: Μεγάλη πυρκαγιά στη Ζαχάρω κοντά σε κατοικημένη περιοχή

Η διπλωματία του πιτόγυρου έχει και τα όριά της…

Ρεκόρ στους τραυματισμούς εργαζομένων στη SpaceX για δεύτερη χρονιά

Το υπερπλεόνασμα ήρθε από τη φοροληστεία και την ακρίβεια, λέει το ΚΚΕ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα