ΑΘΗΝΑ
08:30
|
19.04.2024
Στο δικαστήριο για μερικά...εκατομμυριάκια η Σακίρα, η οποία δεν πλήρωνε φόρους για δύο χρόνια.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ισπανικό δικαστήριο διέταξε επισήμως την Τρίτη να οδηγηθεί σε δίκη η Κολομβιανή σούπερ-σταρ Σακίρα με την κατηγορία ότι δεν πλήρωσε φόρο εισοδήματος 14,5 εκατομμυρίων ευρώ (14,31 εκατομμύρια δολάρια), σύμφωνα με δικαστικό έγγραφο που δόθηκε στη δημοσιότητα την Τρίτη.

Η 45χρονη τραγουδίστρια απέρριψε τον Ιούλιο μια συμφωνία για την επίλυση της υπόθεσης, πράγμα που σήμαινε ότι θα έπρεπε να δικαστεί σε μια υπόθεση που θα μπορούσε να την οδηγήσει στη φυλακή για οχτώ χρόνια.

Το δικαστήριο Esplugues de Llobregat την Τρίτη επιβεβαίωσε ότι η δίκη θα διεξαχθεί σε μια ημερομηνία που δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Ο εισαγγελέας ζητά ποινή φυλάκισης οκτώ ετών για την τραγουδίστρια, η οποία κατηγορείται ότι δεν πλήρωσε φόρους μεταξύ 2012 και 2014, περίοδο κατά την οποία είπε ότι έκανε «νομαδική ζωή» λόγω της δουλειάς της.

«Η διαταγή να σταλεί η Σακίρα σε δίκη είναι απλώς ένα ακόμη βήμα σε οποιαδήποτε διαδικασία αυτού του είδους. Η κατάσταση δεν έχει αλλάξει και όλα συνεχίζονται κανονικά. Η νομική υπεράσπιση της Σακίρα θα κάνει τη δουλειά της παρουσιάζοντας τα γραπτά της επιχειρήματα την κατάλληλη στιγμή» , ανακοίνωσαν οι δικηγόροι της.

Η Σακίρα υποσχέθηκε την περασμένη εβδομάδα να καταπολεμήσει τις «ψευδείς» κατηγορίες από τις ισπανικές αρχές και πρόσθεσε ότι είχε ήδη πληρώσει όσα η ισπανική εφορία είπε ότι χρωστούσε πριν υποβάλουν μήνυση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο καιρός σήμερα: Βροχές και καταιγίδες ξανά

Πώς τοποθετείται στα διεθνή θέματα η «Εναλλακτική για τη Γερμανία»

Το WFP έστειλε στη Γάζα κονσέρβες με… σκουλήκια

Βρέθηκε η 16χρονη Χριστίνα που είχε χαθεί στη Θεσσαλονίκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα