ΑΘΗΝΑ
07:47
|
19.04.2024
Ο Τραμπ προσφέρεται να μεσολαβήσει κάνοντας έκκληση για ειρηνική επίλυση της σύρραξης Ρωσίας-Ουκρανίας, αμφισβητώντας τις ικανότητες του Μπάιντεν.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Έκκληση για ειρηνική επίλυση της σύρραξης Ρωσίας-Ουκρανίας απηύθυνε σήμερα μέσω του λογαριασμού του στο δικό του Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης,  Truth Social,  ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, αμφισβητώντας εν ολίγοις τις ηγετικές ικανότητες του διαδόχου του, Τζο Μπάιντεν, και το ρόλο που παίζει στην σύγκρουση.

«Η καταστροφή Ρωσίας/Ουκρανίας δεν θα έπρεπε ΠΟΤΕ να συμβεί και σίγουρα δεν θα είχε συμβεί εάν εγώ ήμουν Πρόεδρος» τόνισε ο Ντόναλντ Τραμπ στην ανάρτησή του. Προτείνοντας στην κυβέρνηση των ΗΠΑ να διατηρήσει την ψυχραιμία και να σταθεί στο ύψος των καταστάσεων ο Ντόναλντ Τραμπ στην ανάρτησή του ανέφερε:

«Η «ηγεσία» των ΗΠΑ θα έπρεπε να παραμείνει ‘ψύχραιμη, ήρεμη και στεγνή στο ΣΑΜΠΟΤΑΖ των αγωγών Νορντ Στριμ. Εδώ πρόκειται για ένα σπουδαίο γεγονός που δεν επισείει τουλάχιστον ακόμη μία μεγάλη λύση. Η καταστροφή Ρωσίας/Ουκρανίας δεν θα έπρεπε ΠΟΤΕ να συμβεί και σίγουρα δεν θα είχε συμβεί εάν εγώ ήμουν Πρόεδρος. Μην κάνετε τα πράγματα χειρότερα με την ανατίναξη του αγωγού. Να είστε στρατηγικοί, έξυπνοι (πανέξυπνοι) και να κάνετε ΤΩΡΑ μία συμφωνία μέσω διαπραγμάτευσης. Και οι δύο πλευρές την χρειάζονται και την θέλουν. Ολόκληρος ο Κόσμος διακυβεύεται. Θα ηγηθώ μίας ομάδας???».

Η ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ έγινε νωρίς το απόγευμα (ώρα Ελλάδας) και σήμερα το πρωί (ώρα Ν.Υόρκης) και έγινε μετά από άλλη που ανέφερε ότι αν και η επικείμενη επέλαση του ισχυρού κυκλώνα Ίαν στη Φλόριντα είναι σημαντική, είναι ακόμη πιο σημαντική η υπόθεση των διαρροών στους αγωγούς Nord Stream , προειδοποιώντας ότι ενώ ήταν πρόεδρος είχε προειδοποιήσει για το πόσο μοιραία μπορούσε να αποβεί η ενεργειακή εξάρτηση της Γερμανίας από τη Ρωσία, τονίζοντας στη συνέχεια:

«Τότε όλοι γέλασαν, αλλά τώρα δεν γελάνε άλλο! Μετά το σαμποτάζ. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε μείζονα κλιμάκωση ή Πόλεμο!».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εκρήξεις στο Ιράν: Για ισραηλινή επίθεση κάνουν λόγο οι ΗΠΑ

Ο καιρός σήμερα: Βροχές και καταιγίδες ξανά

Πώς τοποθετείται στα διεθνή θέματα η «Εναλλακτική για τη Γερμανία»

Το WFP έστειλε στη Γάζα κονσέρβες με… σκουλήκια

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα