ΑΘΗΝΑ
13:20
|
20.04.2024
Το παιδί τρομοκρατήθηκε και έπαθε ανακοπή καταγγέλλουν οι συγγενείς του.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένα παιδί, μόλις επτά ετών, είναι το τελευταίο θύμα των ισραηλινών επιδρομών στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, καθώς άφησε την τελευταία του πνοή από ανακοπή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 7χρονος Ριάν Σουλεϊμάν τρομοκρατήθηκε όταν, χθες Πέμπτη, κυνηγήθηκε κατά τη διάρκεια ισραηλινής επιδρομής, ενώ η ισραηλινή εφημερίδα Haaretz υποστηρίζει ότι το παιδί έγινε μάρτυρας, της προσπάθειας των στρατιωτών να συλλάβουν τα αδέλφια του.

Ο 7χρονος Ραγιάν Σουλεϊμάν επέστρεφε σπίτι του από το σχολείο μαζί με συμμαθητές του στο χωριό Τούκου κοντά στη Βηθλεέμ, όταν κυνηγήθηκαν από ομάδα δέκα Ισραηλινών στρατιωτών και «πέθανε επί τόπου από τον φόβο του», κατήγγειλε ο πατέρας του Γιάσερ σε βίντεο που αναρτήθηκε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το υπουργείο Εξωτερικών της Παλαιστινιακής Αρχής καταδίκασε το περιστατικό, χαρακτηρίζοντάς το «φρικτό έγκλημα» του Ισραήλ, ενώ οι ΗΠΑ, ζήτησαν «ενδελεχή και άμεση» έρευνα για τον θάνατο του παιδιού, δήλωσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Βεντάντ Πατέλ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αύριο Κυριακή η 41η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης

Ζαχάροβα: Σκόπιμη και εν ψυχρώ δολοφονία Ρώσου δημοσιογράφου

EINAΠ: Κινητοποίηση στο νοσοκομείο Γεννηματάς την Τετάρτη

Περισσότεροι από 100 διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης συνελήφθησαν σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα