ΑΘΗΝΑ
07:28
|
28.06.2026
Χιλιάδες κόσμου συμμετέχουν σε μία πολύχρωμη γιορτή ενόψει των αποψινών εγκαινίων του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, OPAP Arena.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Γιορτινή ατμόσφαιρα μέσα και έξω από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, OPAP Arena, καθώς από νωρίς το απόγευμα δεκάδες χιλιάδες φίλαθλοι έχουν κατακλύσει το χώρο εκφράζοντας τον ενθουσιασμό για το νέο «σπίτι» της ιστορικής ποδοσφαιρικής ομάδας.

Η τελετή εγκαινίων ξεκίνησε λίγο μετά τις 20.30 και προβάλλεται σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ 3.Την παρουσιάζουν οι ηθοποιοί (και γνωστοί υποστηρικτές της ΑΕΚ), Αντώνης Αντωνίου και Ναταλία Δραγούμη.

Τη Δευτέρα ο πρώτος αγώνας ΑΕΚ-Ιωνικός

Ο πρώτος επίσημος αγώνας της ΠΑΕ ΑΕΚ έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου και θα δοθεί απέναντι στον Ιωνικό, στις 20.00 το βράδυ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον πρώτο επίσημο αγώνα της ομάδας μας στην OPAP ARENA μόνον διαδικτυακά. Υποχρεωτική για την αγορά εισιτηρίου είναι, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η αγορά / κατοχή Κάρτας Φίλου ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται ότι για τα παιδιά που χρειάζεται να καθίσουν σε ξεχωριστή θέση, είναι απαραίτητη η αγορά εισιτηρίου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρή 43χρονη που τραυματίστηκε σε σκοπευτήριο

Γερμανία: Θερμοκρασίες ρεκόρ καθώς το κύμα καύσωνα κινείται ανατολικά

ΠΕΝΕΝ: 24ωρη απεργία στο λιμάνι της Ραφήνας την Παρασκευή 3 Ιουλίου

Βενεζουέλα: Στερεύουν οι ελπίδες για τον εντοπισμό επιζώντων μετά τους φονικούς δίδυμους σεισμούς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα