ΑΘΗΝΑ
19:06
|
25.03.2023
Χαρακτήρισε «ιστορική» την 30η Σεπτέμβρη 2022 και δεσμεύτηκε να «κάνει τα πάντα» για να «ανεβάσει το επίπεδο ασφάλειας» σε αυτές τις τέσσερις περιοχές.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ώρες μετά την προσάρτηση των τεσσάρων ουκρανικών περιοχών στη Ρωσική Ομοσπονδία, ο Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν εμφανίστηκε με νέο μήνυμά του στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας διαβεβαιώνοντας πως η κυβέρνησή του θα κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει τα αδέλφια μας στη νέες περιοχές».

«Η νίκη θα είναι δική μας» είπε ο Βλαντίμιρ Πούτιν, χαρακτηρίζοντας «ιστορική» μέρα την 30η Σεπτέμβρη 2022 ενώ στη συνέχεια δεσμεύτηκε να «κάνει τα πάντα» για να «ανεβάσει το επίπεδο ασφάλειας» σε αυτές τις τέσσερις περιοχές.

«Καλώς ορίσατε σπίτι», είπε απευθυνόμενος στους κατοίκους των ουκρανικών περιοχών που προσαρτήθηκαν, λέγοντας ότι «επέστρεψαν στην ιστορική τους πατρίδα». Υποστήριξε επιπλέον ότι η Ρωσία δημιούργησε τη σύγχρονη Ουκρανία παραχωρώντας εκτάσεις της.

«Κανείς δεν ρώτησε τα εκατομμύρια απλών πολιτών όταν κατέρρευσε η Σοβιετική Ένωση» τόνισε ο Πούτιν, απευθυνόμενος σε ένα τεράστιο, πολύχρωμο πλήθος Μοσχοβιτών που συμμετείχε στη γιορτή για την προσάρτηση των τεσσάρων ουκρανικών περιοχών με τη Ρωσική Ομοσπονδία.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΗΠΑ: Έκρηξη σε σοκολατοβιομηχανία της Πενσιλβάνια

ΜέΡΑ25 Θεσσαλονίκης: Συζήτηση για τους Ανοιχτούς Δημόσιους Χώρους

Γαλλία: Συγκρούσεις της αστυνομίας με διαδηλωτές

ΗΠΑ: Δύο μετανάστες πέθαναν από ασφυξία σε τρένο του Τέξας, 10 νοσηλεύονται

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα