ΑΘΗΝΑ
16:00
|
19.04.2024
Συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης για να συζητήσουν «τις επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάζει η περιοχή».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αντιπρόσωποι αμερικανικών εταιρειών Real Estate επισκέφθηκαν σήμερα την Αλεξανδρούπολη.

Η αποτελούμενη από 26 άτομα αντιπροσωπεία συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, Ιωάννη Ζαμπούκη, προκειμένου να συζητηθούν «οι επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάζει η περιοχή».

Σε ανακοίνωση του Δήμου Αλεξανδρούπολης αναφέρεται:

«Καλωσορίζουμε στην Αλεξανδρούπολη μια πολυάριθμη αποστολή Αμερικανών επαγγελματιών του Real Estate προερχόμενοι από την Πολιτεία Ιλινόι των Η.Π.Α. που έρχονται στην πόλη μας για να εξετάσουν τις επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάζει η περιοχή μας.
Νωρίτερα σήμερα το πρωί, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης παρουσίασε όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Αλεξανδρούπολης που αποκαλύπτονται και αυτήν τη στιγμή τη φέρνουν στο προσκήνιο. Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα μεγάλα επενδυτικά projects δημοσίου και ιδιωτικού ενδιαφέροντος που αυτήν τη στιγμή βρίσκονται σε τροχιά υλοποίησης και ανοίγουν τον δρόμο για νέα επενδυτικά σχήματα στους τομείς των logistics, του εμπορίου, των μεταφορών και του τουρισμού, τονίζοντας ότι ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και οι άνθρωποί του, ευγενικοί, εργατικοί και ανοιχτόμυαλοι, εργάζονται και μάχονται καθημερινά για ένα καλύτερο αύριο που θα συμβαδίζει με τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης και είναι πρόθυμοι να υποστηρίξουν και υποδεχτούν τυχόν επενδύσεις που θα ακολουθούν αυτήν την κατεύθυνση».

Ακολούθησε συνάντησή τους με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Έβρου, κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα logistics, εμπορίου, μεταφορών και τουρισμού.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου, Χριστόδουλος Τοψίδης μίλησε για «έκδηλο από καιρό αμερικανικό ενδιαφέρον για την περιοχή μας» και σημείωσε: «Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που ήταν σήμερα εδώ, ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην περιοχή μας, ενώ δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι είναι μέλη μίας από τις μεγαλύτερες Ενώσεις των ΗΠΑ με χιλιάδες μέλη. Συνεπώς, η διαφήμιση του Έβρου στο κομμάτι των real estate ευκαιριών είναι τεράστια και αναμένουμε σύντομα τη σύναψη συμφωνιών».

Μετά την Αλεξανδρούπολη, οι Αμερικανοί μεσίτες προβλέπεται να μεταβούν στην Καβάλα, τη Θεσσαλονίκη, τα Γιάννενα, την Πάργα, την Πάτρα, το Αίγιο, την Κόρινθο και την Αθήνα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Οι ΗΠΑ θα στείλουν όπλα 1 δις δολαρίων στο Ισραήλ- «Υποστήριξη άνευ όρων»

Παρίσι: Απόπειρα βομβιστικής επίθεσης στο ιρανικό προξενείο- Συνελήφθη ο δράστης

Κόκκαλης: «Ποιος πήρε το λαθραίο ξυλόλιο που κατασχέθηκε λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη;»

Πακιστάν: Αστυνομικοί σκότωσαν βομβιστή για να αποτρέψουν επίθεση στο Καράτσι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα