ΑΘΗΝΑ
09:01
|
25.04.2024
Η νέα αποτρόπαια υπόθεση αιμομιξίας και ενδοοικογενειακής βίας γινόταν σε ένα διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα επί τουλάχιστον πέντε χρόνια.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νέα εφιαλτική υπόθεση βιασμών, ξυλοδαρμών και ψυχολογικής βίας επί πέντε χρόνια σε βάρος ενός (σήμερα) 12χρονου κοριτσιού από τον 41χρονο πατέρα της στον Άγιο Παντελεήμονα βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με αστυνομικές η 12χρονη κατήγγειλε τα μαρτύρια που πέρναγε από τα επτά της χρόνια στα χέρια του βιαστή-βασανιστή πατέρα της περιγράφοντας με σοκαριστικές λεπτομέρειες τον εφιάλτη που ζούσε τόσο η ίδια όσο και η μητέρα της που έπεφτε ανηλεώς θύμα ξυλοδαρμού από τον δυνάστη τους.

Άγιος Παντελεήμονας | Έθνος

Αστυνομικές πηγές που είχαν πρόσβαση στην καταγγελία της 12χρονης ανέφεραν πως ο Μπαγκλαντεσιανός πατέρας της την βασάνιζε με ξύλο και χυδαίες βρισιές κάθε φορά που αντιδρούσε στις επιθέσεις βιασμού ενώ τη φωτογράφιζε γυμνή από τα επτά της χρόνια.

Τελικά η σύλληψη του 41χρονου έγινε από το τμήμα ανηλίκων στις 29 Σεπτεμβρίου μετά την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων από την μητέρα της 12χρονης καθώς και αυτή ήταν θύμα αποτρόπαιας ενδοοικογενειακής βίας μέσα σε λεωφορείο  της γραμμής Αθήνα-Βούλα.

Ο 41χρονος δράστης αναμένεται να απολογηθεί αύριο στον ανακριτή ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε ήδη δικογραφία για ενδοοικογενειακή απειλή, ενδοοικογενειακή βία, βιασμό, γενετήσια πράξη με ανήλικο, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και για πορνογραφία ανηλίκων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δώρο Πάσχα: Πότε καταβάλλεται, ποιες οι προϋποθέσεις

Διώξεις σε 18 «ανθρώπους» του Τραμπ για απόπειρα αλλοίωσης των εκλογικών αποτελεσμάτων του 2020

Ημαθία: Ι.Χ. έπεσε σε αρδευτικό κανάλι-Νεκρός ο οδηγός

Κυκλοφορικές ρυθμίσεις σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή λόγω Ολυμπιακής Φλόγας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα