ΑΘΗΝΑ
03:03
|
23.03.2023
Ο Ίλον Μασκ αφού προσέφερε υπηρεσίες δορυφορικού Ίντερνετ στην Ουκρανία, μέσω της εταιρίας του Starlink, τώρα κατεβάζει και ειρηνευτική πρόταση...
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πρόταση για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία κατέθεσε νωρίς απόψε ο πλουσιότερος δισεκατομμυριούχος στον πλανήτη Ίλον Μασκ με τη μορφή «γκάλοπ» στο Τουίτερ.

Σε σχετική ανάρτηση ο Μασκ ρωτά τα εκατομμύρια ακολούθων του στο Τουίτερ εάν συμφωνεί ή όχι με την ακόλουθη πρότασή του:

  • Επανάληψη των εκλογών που έγιναν στις προσαρτημένες περιοχές της ανατολικής Ουκρανίας υπό την επίβλεψη του ΟΗΕ. Εάν η πλειοψηφία το θελήσει, η Ρωσία αποχωρεί.
  • Η Κριμαία παραμένει επίσημα τμήμα της Ρωσίας όπως ήταν από το 1783 (ώσπου έκανε το λάθος του ο Κρουτσέφ).Εξασφάλιση της υδροδότησης της Κριμαίας.
  • Η Ουκρανία παραμένει ουδέτερη.

Έως και λίγο πριν τις 20.00 (ώρα Ελλάδας) το 52% των ατόμων που απάντησαν στην πρόταση του Μασκ απάντησαν θετικά. Το 48% αντιτίθεται.

Ο ίδιος αφού καταθέτει την πρότασή του, σχολιάζει αμέσως μετά με επόμενη ανάρτησή του πως αυτό τελικά θα είναι κατά πάσα πιθανότητα το αποτέλεσμα στο τέλος «απλώς το θέμα είναι πόσοι πολλοί θα έχουν πεθάνει ως τότε».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Από το διάστημα η μεταφορά ζωής στη Γη, λένε Ιάπωνες ερευνητές

Τέλος οι «γκρίζες ζώνες» στην Ελλάδα λέει ο Θεοδωρικάκος

Χωρίς ρεύμα δεκάδες χιλιάδες νοικοκυριά στην Καλιφόρνια

Εγκρίθηκε η αγορά 33 πλοίων για το Λιμενικό Σώμα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα