ΑΘΗΝΑ
23:35
|
18.05.2024
Ο αρχιμαφιόζος Μπένι Σλόμο έπεσε νεκρός λίγο μετά τον πυροβολισμό του σε βενζινάδικο μέρα-μεσημέρι.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εκτελέστηκε μέρα μεσημέρι σήμερα κοντά στο Τελ Αβίβ ο Ισραηλινός 42χρονος μαφιόζος Μπένι Σλόμο όταν του έστησαν καρτέρι θανάτου στις 14.00 το μεσημέρι άγνωστοι ένοπλοι σε βενζινάδικο της πόλης Αζόρ, πυροβολώντας εν ψυχρώ στο αυτοκίνητο του θύματος.

Ο Σλόμο τραυματίστηκε θανάσιμα ενώ ένας ακόμη άνδρας που ήταν στη θέση του συνοδηγού τραυματίστηκε σοβαρά. Ο 42χρονος νονός του οργανωμένου εγκλήματος που ήταν γνωστός στις ισραηλινές αστυνομικές αρχές μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τους δύο δράστες που επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο τους καταδίωξε ένας αστυνομικός που έτυχε να βρίσκεται στο βενζινάδικο αλλά διέφυγαν όταν έπεσαν με ορμή πάνω στην μοτοσυκλέτα του αστυνομικού δίχως τελικά να τον τραυματίσουν. Στη συνέχεια πήραν το αυτοκίνητο μίας διερχόμενης οδηγού και διέφυγαν με το κλεμμένο αμάξι.

Αξιωματικοί της ισραηλινής αστυνομίας αποδίδουν το έγκλημα σε «ξεκαθάρισμα λογαριασμών» ανάμεσα στην ομάδα οργανωμένου εγκλήματος του Μπένι Σλόμο και την αντίπαλη ομάδα του Σαλόμ Ντομρανί με την οποία ήταν «ανταγωνιστές».

Τον περασμένο Φλεβάρη ο «λογιστής» της ομάδας του Ντομρανί είχε δολοφονηθεί όταν ανατινάχτηκε το αυτοκίνητο που επέβαινε και το είχαν παγιδεύσει οι δράστες με εκρηκτικά.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Γάζα: Ο αριθμός των νεκρών Παλαιστινίων πλησιάζει τους 35.400

Αφγανιστάν: Τρεις Αφγανοί και τρεις Ισπανοί τουρίστες σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή λόγω του «Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2024»

Ψυχικές ασθένειες και εστιατόρια

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα