ΑΘΗΝΑ
13:39
|
20.04.2024
Νωρίς το απόγευμα προφυλακίστηκε ο 33χρονος βασανιστής της εν διαστάσει συζύγου του στην Κόρινθο με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Προφυλακίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 33χρονος αλβανικής καταγωγής άνδρας που απήγαγε, έδειρε, βίασε και επιχείρησε να κάψει ζωντανή την 28χρονη εν διαστάσει σύζυγό του τα ξημερώματα της 28ης Σεπτέμβρη.

Το φρικτό συμβάν έγινε στην Αλμυρή Κορινθίας όταν ο δράστης έστησε καρτέρι στην 28χρονη έξω από το σπίτι της, από όπου την απήγαγε με τη χρήση βίας, στη συνέχεια την οδήγησε σε ερημικό δρόμο όπου την υποχρέωσε να γδυθεί απειλώντας την να τη σκοτώσει και ακολούθως επιχείρησε να την κάψει βάζοντας φωτιά στα μαλλιά της με αναπτήρα.

Στη συνέχεια την πήγε στο σπίτι των γονιών του στην Κόρινθο, τη βίασε και την έδιωξε γυμνή και κακοποιημένη.

Η γυναίκα με χίλια βάσανα έφθασε μισολιπόθυμη στο αστυνομικό τμήμα Κορίνθου καταγγέλλοντας τα μαρτύρια που πέρασε με αποτέλεσμα τη σύλληψη του βασανιστή τής και επίδοξου δολοφόνου της.

Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά, 2,5 και 5 ετών, τα οποία μετά το περιστατικό βρίσκονται με την γιαγιά τους.

Η δικηγόρος της παθούσης, Χριστίνα Παναγή, μιλώντας στην κορινθιακή ιστοσελίδα korinthostv.gr τόνισε πως εάν τα πράγματα είχαν πάρει διαφορετική τροπή η 28χρονη, που είχε ξαναπέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας και στο παρελθόν, θα ήταν το επόμενο θύμα γυναικοκτονίας στην Ελλάδα.

Η Παναγή ευχαρίστησε το αστυνομικό τμήμα Κορίνθου επειδή έδρασε άμεσα και προέβη δίχως καθυστέρηση στη σύλληψη του δράστη όταν ενημερώθηκε για το αποτρόπαιο περιστατικό.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αύριο Κυριακή η 41η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης

Ζαχάροβα: Σκόπιμη και εν ψυχρώ δολοφονία Ρώσου δημοσιογράφου

EINAΠ: Κινητοποίηση στο νοσοκομείο Γεννηματάς την Τετάρτη

Περισσότεροι από 100 διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης συνελήφθησαν σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα