ΑΘΗΝΑ
01:14
|
19.04.2024
Τόσο σπάνιο και ύποπτο ώστε διατάχθηκε άμεσα έρευνα σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μία λοταρία στις Φιλιππίνες μοίρασε χαμόγελα σε 433 άτομα και έχει κινήσει πολλές υποψίες ώστε διατάχθηκε άμεσα έρευνα. Τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι πρόκειται για τον μεγαλύτερο αριθμό τυχερών νικητών στην ιστορία του τζακ ποτ του Grand Lotto στη χώρα.  

Η κλήρωση του τζακ ποτ την περασμένη θα μοίραζε στους τυχερούς 23 εκατομμύρια πέσο (περίπου 4 εκ. δολάρια). Όπως αναφέρει το BBC κάθε ένας από τους έξι τυχερούς αριθμούς που έβγαλε η κληρωτίδα διαιρείται με το 9!

Ο Κόκο Πιμέντελ, επικεφαλής της αντιπολίτευσης στη Γερουσία των Φιλιππίνων, χαρακτήρισε την κλήρωση «ύποπτη» και εισηγήθηκε την άμεση διενέργεια έρευνας. «Αυτά τα τυχερά παιχνίδια έχουν την έγκριση της Δημοκρατίας των Φιλιππίνων. Ως εκ τούτου, πρέπει να διασφαλίζουμε και να προστατεύουμε την ακεραιότητά τους», τόνισε ο γερουσιαστής του αντιπολιτευόμενου Δημοκρατικού Κόμματος.  

Πάντως την περασμένη Κυριακή, ο γενικός διευθυντής της εταιρείας τυχερών παιγνίων (PCSO) στην ασιατική χώρα, Μελκιάδες Ρόμπλες, διαβεβαίωσε ότι δεν διαπιστώθηκαν παρατυπίες κατά την κλήρωση του τζακ ποτ και ότι οι πολίτες έχουν απλά την τάση να στοιχηματίζουν στις ίδιες ακολουθίες αριθμών. «Πολλοί μένουν πιστοί στον αγαπημένο τους συνδυασμό αριθμό. Όπως κάποιοι είναι πιστοί στους συζύγους τους έτσι είναι πιστοί και στους… αριθμούς τους», είπε ο Ρόμπλες.

Η PCSO έδωσε επίσης στη δημοσιότητα φωτογραφίες με τους νικητές να παραλαμβάνουν το νικηφόρο ποσό από τα γραφεία της στην πόλη Μανταλουγιόνγκ, κοντά στην πρωτεύουσα Μανίλα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το WFP έστειλε στη Γάζα κονσέρβες με…σκουλήκια

Βρέθηκε η 16χρονη Χριστίνα που είχε χαθεί στη Θεσσαλονίκη

Σε λάθος κατεύθυνση η χώρα λέει το 68% των Ελλήνων, αλλά το 32,3% ψηφίζει… ΝΔ

Οι εποχικοί πυροσβέστες εκπέμπουν SOS για τα ενοίκια-φωτιά στα νησιά

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα