ΑΘΗΝΑ
13:54
|
09.12.2022
Τέσσερις νέες κατηγορίες αντιμετωπίζει ο ήδη καταδικασμένος για άλλη υπόθεση μουσικός.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, προκειμένου να δικαστεί για τέσσερις ακόμα καταγγελίες ασέλγειας σε βάρος ανήλικων κοριτσιών, θα βρεθεί σήμερα ο 69χρονος μουσικός Γιώργος Γιαννόπουλος.

Ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ, ο οποίος έχει ήδη καταδικασθεί πρωτόδικα σε 12ετή κάθειρξη για άλλη υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανήλικης, καλείται σήμερα να αντιμετωπίσει τις νέες κατηγορίες για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους που δεν έχουν συμπληρώσει τα 14 έτη της ηλικίας τους, που φέρονται να τελέστηκαν την περίοδο 2007-2015, σε κάμπινγκ του νομού Ηλείας όπου παραθέριζε ο κατηγορούμενος, καθώς και τα κορίτσια με τις οικογένειές τους.

Να σημειωθεί ότι η σημερινή δίκη ξεκινάει ενώ συνεχίζεται σε δεύτερο βαθμό η δίκη του μουσικού για την πρώτη υπόθεση ασέλγειας, για την οποία έχει καταδικασθεί σε 12ετή κάθειρξη.

Συγκεκριμένα η πρωτοβάθμια δίκη για την πρώτη καταγγελία, διεξήχθη τον Απρίλιο του 2019 και ο κατηγορούμενος κρίθηκε κατά πλειοψηφία 5-2 ένοχος και του επεβλήθη, ποινή κάθειρξης 12 ετών, χωρίς ελαφρυντικά. Ωστόσο ο 69χρονος, είχε ασκήσει έφεση και είχε αφεθεί ελεύθερος, όχι όμως για πολύ καθώς βρέθηκε ξανά προφυλακισμένος για τις νέες υποθέσεις.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Γαλλία παρέχει δωρεάν τα προφυλακτικά στους νέους 18-25 ετών

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

Πρόσφυγες Ροχίνγκια έρμαιο των κυμάτων για σχεδόν δέκα ημέρες

Σε κατ’οίκον περιορισμό ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον 16χρονο Φραγκούλη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα