ΑΘΗΝΑ
23:46
|
26.04.2024
«Η αντίσταση στον παραλογισμό του πολέμου εν είναι αντι-ευρωπαϊσμός, δεν σημαίνει ανοχή στον Πούτιν...».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κανείς στην ΕΕ δεν κάνει το παραμικρό για να αποκλιμακωθούν οι συγκρούσεις στην Ουκρανία και να σταματήσει ο πόλεμος διαπίστωσε σήμερα ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, στο περιθώριο συναντήσεων που πραγματοποιεί στην Αλεξανδρούπολη.

Τόνισε ότι «η αντίσταση στον παραλογισμό του πολέμου δεν είναι αντι-ευρωπαϊσμός, δεν σημαίνει ανοχή στον Πούτιν, δεν σηματοδοτεί την οποιαδήποτε ανοχή στις επιβουλές αναθεωρητικών γειτόνων» αλλά «…είναι αυτονόητο καθήκον των πατριωτών». Απηύθυνε δε πρόσκληση προς όλους, εντός και εκτός συνόρων,  «…σε πατριωτική, αντιπολεμική συστράτευση εναντίον της κλιμάκωσης του πολέμου στην Ουκρανία», που «ανοίγει τις ορέξεις των πολεμοχαρών για κλιμάκωση και θερμά επεισόδια εδώ δίπλα μας, στον Έβρο και στο Αιγαίο».

Αναφερόμενος στον ρόλο που διαδραματίζει η Αλεξανδρούπολη σημείωσε πως «οι κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ κατέστησαν την πόλη ορμητήριο του αμερικανικού στρατού ο οποίος δεν θα σηκώσει καν το μικρό του δακτυλάκι να προστατεύσει τα σύνορά μας σε περίπτωση τουρκικής εισβολής…».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μέρες Καριέρας αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος Τουρισμός για Όλους 2024

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Θα χρειαστούν 14 χρόνια για να απομακρυνθούν τα ερείπια από τη Γάζα…

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα