ΑΘΗΝΑ
00:32
|
09.05.2024
Η 33ή Ποδηλατική Σπαρτακιάδα επιφέρει από αύριο στις 7.30 το πρωί αλλαγές στην κυκλοφορία οχημάτων επί της Εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ανατροπές στα σχέδια των οδηγών για ομαλή κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου προκαλεί από αύριο, Σάββατο, στις 7.30 το πρωί, ο αυριανός ποδηλατικός αγώνας «Ποδηλατική Σπαρτακιάδα».

Ειδικότερα από τις 07.30΄ έως τις 12.00΄ θα πραγματοποιηθεί προσωρινή, τμηματική και ολιγόλεπτη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων ως εξής:

  • Δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και έρεισμα της Λ. Αθηνών, στο τμήμα της από τη συμβολή της με τη Λ. Κηφισού (έξοδος προς Κόρινθο – παράδρομος) μέχρι το ύψος της συμβολής της με την Ιερά Οδό (Ψ.Ν. «ΔΑΦΝΙ»), ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.
  • Δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και έρεισμα της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, στο τμήμα της από το ύψος της συμβολής της με την είσοδο του Ψ.Ν. «ΔΑΦΝΙ» έως τη χ/θ 15+600, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.
  • Δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και έρεισμα της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, στο τμήμα της από τη χ/θ 15+600 έως τη χ/θ 23+000, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.
  • Δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και Λ.Ε.Α. της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, στο τμήμα της από τη χ/θ 23+000 έως τη χ/θ 59+800, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.
  • Ολόκληρο το πλάτος του οδοστρώματος (τρεις λωρίδες μειωμένου πλάτους) της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, στο τμήμα της από τη χ/θ 26+800 έως τη χ/θ 27+200 και από τη χ/θ 38+700 έως τη χ/θ 39+200, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, λόγω εκτέλεσης εργασιών ανακατασκευής τεχνικών με τοπική παράκαμψη και στένωση των λωρίδων κυκλοφορίας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Αντιφασιστική Νίκη συνεχίζει να εμπνέει τους λαούς, λέει το ΚΚΕ

Νεκροταφείο κατοικίδιων απέκτησε η Πάτρα

Οι ΗΠΑ χάνουν σε επιρροή και λάμψη υπερδύναμης…

Λαϊκές αγορές: Ξεκινά η εφαρμογή της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα