ΑΘΗΝΑ
19:24
|
17.06.2024
Τη λίστα των υποψηφίων συμπληρώνουν ο Σουηδός Αρμάντ Ντουπλάντις (άλμα επί κοντώ) και ο Νορβηγός, Γιάκομπ Ινγκεμπρίγκτσεν (1.500μ/5.000μ).
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι πλέον ανάμεσα στην τελική τριάδα των αθλητών που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή στην Ευρώπη για το 2022.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης του μήκους αναδείχθηκε μέσα στη χρονιά πρωταθλητής κόσμου στον κλειστό στίβο στο Βελιγράδι, 2ος στο παγκόσμιο ανοιχτού στο Γιουτζίν, πρωταθλητής Ευρώπης στο Μόναχο, με την κορυφαία επίδοση στον κόσμο με 8.53μ. και νικητής στο Diamond League.

Είναι η δεύτερη διαδοχική χρονιά που ο Τεντόγλου βρίσκεται στη δεκάδα των υποψηφίων, ενώ πέρυσι ήταν υποψήφιος και για τον τίτλο του κορυφαίου στον κόσμο.

Τη λίστα των υποψηφίων για τη διάκριση του κορυφαίου Ευρωπαίου άνδρα αθλητή συμπληρώνουν ο Σουηδός Αρμάντ Ντουπλάντις (άλμα επί κοντώ) και ο Νορβηγός, Γιάκομπ Ινγκεμπρίγκτσεν (1.500μ/5.000μ).

Ο κορυφαίος αθλητής της Ευρώπης θα ανακοινωθεί στις 22 Οκτωβρίου στο Γκαλά της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στο Ταλίν της Εσθονίας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου: Χρυσό μετάλλιο στον συγκλονιστικό Παπαστάμο

Ο Γιοβάνοβιτς στο τιμόνι της Εθνικής

EURO 2024: Στη μάχη σήμερα Αυστρία και Γαλλία

Όταν ο Γκάρι έκλεψε τη Γιούντιτ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα