ΑΘΗΝΑ
00:23
|
20.06.2024
Ο κρατικός σιδηροδρομικός φορέας Deutsche Bahn απέδωσε την σχεδόν τρίωρη διακοπή σε δολιοφθορά, ενώ οι αρχές έχουν αναλάβει την έρευνα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η σιδηροδρομική κυκλοφορία στη βόρεια Γερμανία «πάγωσε» σήμερα για σχεδόν τρεις ώρες ως αποτέλεσμα δολιοφθοράς, όπως ανακοίνωσε ο κρατικός σιδηροδρομικός φορέας Deutsche Bahn (DB).

«Το σαμποτάζ σε καλώδια ζωτικής σημασίας για την κυκλοφορία των τρένων ανάγκασε την Deutsche Bahn να σταματήσει τα τρένα που κινούνταν στο βορρά σήμερα το πρωί για σχεδόν τρεις ώρες», δήλωσε ο φορέας, προσθέτοντας ότι οι αρχές έχουν αναλάβει την έρευνα για το περιστατικό. Δεν υπήρξε ενημέρωση για πιθανούς υπόπτους.

Νωρίτερα σήμερα, η Deutsche Bahn ανέφερε «τεχνικό σφάλμα στη γραμμή» μετά τη διακοπή της κυκλοφορίας των τρένων σε μεγάλα τμήματα της βόρειας Γερμανίας. «Ο λόγος για αυτό είναι η αποτυχία του ψηφιακού συστήματος ραδιοεπικοινωνίας των τρένων», ανέφερε η εταιρεία.

Λίγες ώρες αργότερα, η Deutsche Bahn ανέφερε ότι το ζήτημα είχε επιλυθεί, αλλά περαιτέρω ακυρώσεις υπηρεσιών και διακοπές ήταν ακόμα πιθανές, με το πρόβλημα να επηρεάζει δρομολόγια σε μεγάλα τμήματα της βόρειας Γερμανίας καθώς και ορισμένα διεθνή δρομολόγια.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πέθανε ο Νόαμ Τσόμσκι

Σε πολιτικό επίπεδο είχε αντιταχθεί στις περισσότερες ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις των ΗΠΑ στο εξωτερικό αμφισβητώντας την πολιτική των αμερικανικών κυβερνήσεων εδώ και δεκαετίες.
ΣΥΝΑΦΗ

Δύσκολες μάχες στα πρώτα μεγάλα πύρινα μέτωπα: Βελτίωση της κατάστασης σε Βάρη-Κορωπί και εκκενώσεις κατοίκων σε Μαγνησία (upd)

Εξάρχεια: Έφυγε ο Γιώργος Τσάκαλος, συνδημιουργός του βιβλιοπωλείου «Ναυτίλος»

Κασσελάκης: Όσοι δικηγόροι θέλετε να κινηθείτε κατά του Κούγια, στείλτε μου μήνυμα

Απόστολος Λύτρας: Παραδόθηκε στις αρχές

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα