ΑΘΗΝΑ
07:13
|
06.05.2024
Ο ένας εκ των δύο ανδρών φέρεται επίσης να ανάρτησε βίντεο της ανήλικης στο διαδίκτυο καλώντας τρίτους να προβούν σε σεξουαλικές πράξεις μαζί της.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν σήμερα μετά τη σύλληψή τους από τις αρχές ένας 53χρονος και ένας 42χρονος οι οποίοι κατηγορούνται για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό, την κακοποίηση και την εκμετάλλευση ενός 12χρονου κοριτσιού.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 53χρονος, που φέρεται να έχει βιάσει την 12χρονη κατ’ εξακολούθηση, διατηρεί εμπορικό κατάστημα στον Κολωνό όπου το κορίτσι εργαζόταν παρανόμως έναντι αμοιβής. Ο 53χρονος φέρεται επίσης να ανάρτησε βίντεο της ανήλικης στο διαδίκτυο, καλώντας τρίτους να προβούν σε σεξουαλικές πράξεις με το 12χρονο κορίτσι (περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας).

Μεταξύ άλλων, ένας 42χρονος φέρεται να προέβη σε κατ’ εξακολούθηση σεξουαλική πράξη με το ανήλικο κορίτσι, δίνοντας χρήματα για τον λόγο αυτό στον 53χρονο. Η μητέρα του θύματος, η οποία έχει άλλα τρία παιδιά, ερευνάται από τις αρχές για το εάν γνώριζε τι συνέβαινε στην κόρη της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεση έγινε γνωστή στην αστυνομία όταν ένας χρήστης του διαδικτύου είδε το βίντεο του κοριτσιού και προέβη σε καταγγελία προς τις αρμόδιες αρχές, με την υπόθεση να αναλαμβάνει το τμήμα Ανηλίκων. 

Σε βάρος του 53χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένης περίπτωσης κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο και παράνομη βία σε βάρος ανήλικου, ενώ σε βάρος του 42χρονου για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.

Επίσης στην κατοχή του 53χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, 2 φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος και στην κατοχή του 42χρονου φορητός υπολογιστής και 2 usb.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε ο Αντώνης Τουρκογιώργης στα 73 του χρόνια

Ιουλιανό και Γρηγοριανό ημερολόγιο: Μια ιστορία, δύο φορές… Πάσχα

Οι ψηφοφόροι του Παναμά θα εκλέξουν νέο πρόεδρο

Νεκρή ανασύρθηκε η γυναίκα που έπεσε με αυτοκίνητο στο λιμάνι της Πάτρας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα