ΑΘΗΝΑ
10:41
|
09.12.2023
Τα ΜΑΤ παρεμπόδισαν τα μέλη της δημοτικής παράταξης από το να πραγματοποιήσουν προγραμματισμένη συνέλευση στο ανοιχτό θεατράκι στο Λόφο του Στρέφη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μονάδα των ΜΑΤ παρεμπόδισε τα μέλη της δημοτικής παράταξης Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αθήνα από το να πραγματοποιήσουν προγραμματισμένη συνέλευση στο ανοιχτό θεατράκι στο Λόφο του Στρέφη. Η κίνηση ώθησε μέλη της παράταξης και του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων να διαμαρτυρηθούν έντονα για την παράνομη πρακτική. Σημειώνεται ότι η συνέλευση έχει ήδη ανακοινωθεί εδώ και 10 μέρες. Ο αστυνομικός υπεύθυνος αρνήθηκε να απαντήσει στον δημοτικό σύμβουλο Αθήνας Παναγιώτη Κεφαλληνό ποιος έδωσε την εντολή απαγόρευσης, με το Δήμο Αθηναίων να υποστηρίζει ότι δεν έδωσε αυτός τέτοια εντολή.

Στη συνέχεια οι αστυνομικές δυνάμεις ενισχύθηκαν και με μέλη των Ο.Μ.Κ.Ε (Ομάδες Πρόληψης Καταστολής Εγληματικότητας). Αντιμέτωποι με την απειλή άσκησης βίας από τις αστυνομικές δυνάμεις, τα μέλη της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αθήνα αποφάσισαν τελικά να πραγματοποιήσουν τη συνέλευσή τους έξω από το γήπεδο μπάσκετ μπροστά από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Σύσκεψη για την οπαδική βία στο Μαξίμου

Ο καιρός σήμερα: Νέα πτώση της θερμοκρασίας

Εκλεκτή της Μενδώνη η νέα γενική διευθύντρια Αρχαιοτήτων

Υπέρ της κοινής δήλωσης Αρμενίας-Αζερμπαϊτζάν ο Γεραπετρίτης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα