ΑΘΗΝΑ
14:25
|
16.04.2024
«Πρέπει να τρομάξουμε τον κόσμο», φέρεται να είπε η Μπρέιβερμαν.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Υπουργός Εσωτερικών της κυβέρνησης Τρας, Σουέλα Μπρέιβερμαν δήλωσε πως είναι θετική απέναντι σε συστάσεις που δέχεται για να κατατάξει την κάνναβη στα «σκληρά ναρκωτικά».

Σύμφωνα με την Times, η Μπρέιβερμαν δήλωσε πως βρίσκεται «στην ίδια πλευρά» με το μέλος των Τόρις και Επίτροπο Αστυνομίας και Εγκλήματος του Ντόρσετ, Ντέιβιντ Σίντγουικ, ο οποίος καλεί για αναβάθμιση της κάνναβης σε ναρκωτικό της κατηγορίας Α, από κοινού με ουσίες όπως η ηρωΐνη και το LSD.

Ενδεχομένως, οι δηλώσεις της Μπρέιβερμαν να βρίσκονται σε αντίστιξη με την προ ημερών απονομή χάρης από τον Τζο Μπάιντεν σε 6,500 Αμερικανούς που είχαν συλληφθεί με μικροποσότητες κάνναβης.

Σύμφωνα με πηγές της Times, η υπουργός δήλωσε πως είναι κάθετα αντίθετη σε μια διαδικασία αποποινικοποίησης της κάνναβης, καθώς θεωρεί πως αυτό θα έστελνε ένα «πολιτισμικό» και «πολιτικό» μήνυμα, πως η χρήση της είναι μια «αποδεκτή συμπεριφορά». «Πρέπει να τρομάξουμε τον κόσμο», φέρεται να είπε η Μπρέιβερμαν.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Άλλο Ιράν, άλλο Βρετανία…

Κατάπιε τη γλώσσα του σήμερα ο Βρετανός ΥΠΕΞ όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε τι θα έκανε εάν εχθρική χώρα βομβάρδιζε βρετανικό προξενείο.
ΣΥΝΑΦΗ

Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΜέΡΑ25

Νεκροί άλλοι δύο Παλαιστίνιοι απόψε από επίθεση εποίκων στη Δυτική Όχθη

Νέες καταγγελίες Παλαιστινίων για βασανιστήρια από τον στρατό

Το ισραηλινό συμβούλιο πολέμου αποφάσισε επώδυνα αντίποινα κατά του Ιράν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα